Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN dizi HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ BELEDİYESİNDEN OKÇULUK KURSU
 Erdemli Belediyesi Okçuluk Kursu açıldı. Erdemli’de ilk kez açılan bu kurs ile geleneksel Türk okçuluğuna da ilk adım atılmış oldu. Okçuluğun Erdemli’de büyük ilgi göreceğine inandığını kaydeden Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Türkiye Okçuluk Federasyonu Mersin İl Temsilcisi aynı zamanda Okçuluk Antrenörü Alper Coşar, Meryem Toptaş ve Melike Öz eşliğinde 42 sporcuyla Okçuluk Kursunun haftanın 3 günü (Salı, Çarşamba, Perşembe) Erdemli Belediyesi Okçuluk Sahasında sürdüğü bilgisini verdi. Başkan Tollu, ‘’Ata sporu olan Okçuluğu yeni nesillere sevdirmek öğretmek ve Erdemli’yi daha çok tanıtarak, bu branşa yeni sporcular kazandırmak istiyoruz’’ açıklamasında bulundu.

 BAŞKAN TOLLU: OKÇULUĞA YENİ SPORCULAR KAZANDIRIYORUZ

Erdemli’leri geleneksel sporlarla tanıştırmaya ve spor olanaklarını çoğaltmaya devam ettiklerini belirten Başkan Tollu, yeni sporcular kazandırma hedeflerini gerçekleştirmek istediklerini de vurgulayarak, ‘’Amacımız Ata sporu okçuluğu Erdemli’de daha iyi tanıtıp, yeni sporcular kazandırmak. Bu sporu Erdemli’de yaşatmaya ve tanıtmaya çalışıyoruz. Herkesten destek bekliyoruz’’ dedi.

 ALPER COŞAR: BÖLGEMİZDE BİR MARKA OLMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini ve haftanın üç günü antrenmanların sürdüğü bilgisini veren Okçuluk Antrenörlerinden Alper Coşar ise yaptığı açıklamada, ‘’Erdemli’de bir ilki gerçekleştirdik. Erdemli Belediyesinin sunduğu bu imkânı değerlendiren çocuklarımızdan başarı bekliyoruz. Yetenekli sporcuları bulmak istiyoruz. Haftanın üç günü antrenmanlarımız Erdemli Belediyesi Okçuluk Sahasında sürüyor. Bölgemizde bir marka olmak için çalışacağız. Bu kapsamda Nisan ayında yapılacak olan Okullar arası Okçuluk İl Birinciliğine katılacak olan sporcularımız kısa mesafe teknik ve kondisyon antrenmanlarında eğitimlerini devam ettiriyor. Erdemli halkından şunu bekliyoruz: Çocuklarını okçuluk sporuna başlatsınlar. Biz de elimizden geldiğince çocuklarını geliştirmeye çalışacağız’’ dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol