Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ BELEDİYE VE BOYNUİNCELİ SPOR BİRLİK İÇİNDE
Erdemli Belediye Spor Kulübü ile bir araya gelen Boynuinceli Spor Kulübü birlik ve beraberlik mesajı verdi. Birinci kuruluş yıl dönümlerini kutlayan Boynuinceli Spor Kulübü, geçen yıl kazanmış olduğu şampiyonluk kupasını, adaylığı açıklanan ve coşku ile karşıladığı Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ile kaldırdı.

 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, futbolcuları ve yöneticileri birlik-beraberlik içerisinde spor ahlakına uygun davranışlarından dolayı tebrik etti. Erdemli içerisindeki tüm takımların kendileri için aynı olduğunu bildiren Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, kardeşlik hukuku içerisinde futbola seyir zevki sunan herkese teşekkürlerini iletti. Boynuinceli Spor Kulübünü kuruluşlarının birinci yılı dolayısı ile kutlayan Başkan Tollu, kazasız, başarılı bir sezon dileyerek sözlerine son verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol