Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ BELEDİYE SPOR, ALTYAPIDA İDDİALI

A Takımı antrenörü Hakan Baygın kontrolünde Selahattin Bozkurt, Sadullah Coşar ve Turan Taş tarafından verilen eğitimlerin Erdemli Futbol Sahasında gerçekleştirildiğini dile getiren yetkililer alt yapı için sporcu yetiştirdiklerini ve ilçenin bu konuda oldukça şanslı olduğunu bildirdi.

İlçede sanat ve spor alanında birçok yeniliğe ve önemli çalışmalara imza atan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yenilikçi bakış açısıyla geliştirdiği projelere devam ediyor.  Futbol, tenis, su sporları, okçuluk gibi birçok dalda kurslar oluşturan ve uzman eğitmenler ile her yaş gurubuna hizmet sunan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Gençlerimizin ve çocuklarımızın gelişimine katkı sunabilecek birçok projeyi hayata geçiriyoruz. Yaz aylarında ve kış aylarında ayrı ayrı oluşturduğumuz kültür, sanat ve spor kurslarımız ile çocuklarımızın fiziki ve ruhsal dünyalarının gelişimine katkı sunuyoruz. Kurslarımıza devam eden tüm sporcularımıza başarılar dilerim” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol