Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! dizi KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

ELBİSTANDA UTANÇ TABLOSU
 İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmanın ikinci yarısında Pazarcık Aksu Spor 63. dakikada Ozan Endez'in attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra ataklarını sıklaştıran Pazarcık Aksu Spor karşılaşmanın 76. dakikasında Mustafa Kuzhan'ın attığı golle 2-0 öne geçti. Golün ardından Elbistan Spor taraftarları maçın hakemi Adem Şahan ve Pazarcık Aksu Spor taraftarlarına hakaret ve küfür etmeye başladı.

Bu sırada Pazarcık Aksu Spor 86. dakikada Erdem Kaba ile skoru 3-0 yaptı. Golün ardından tribunler karıştı. Maçın Hakemi Adem Şahan'ın bitiş düdüğünü çalmasının ardından kimliği belirsiz Elbistan taraftarı maçın hakemi Adem Şahan saldırdı. Elbistan Spor taraftarları Pazarcık Aksu Spor taraftarlarına taşla saldırmaya başladılar. Elbistan Spor taraftarlarının attığı taşlardan biri Pazarcık Aksu Spor Kulübü Başkanı Adnan Pınarbaşı'nın ağabeyi Ökkeş Pınarbaşı'nın (46) başına isabet etti. Kanlar içinde yerde kalan Ökkeş Pınarbaşı (46) sağlık ekipleri tarafından tedavi edildi.


Olaylı maçın ardından Pazarcık Aksu Spor Klubü'nün takım otobüsü Polis eskortluğunda Elbistan İlçesinden ayrıldı.

Konuyşa ilgili açıklamalarda bulunan Pazarcık Aksu Spor Kulübü Başkanı Adnan Pınarbaşı; “Pazar günü saat 14.00'da Elbistan spor ile oynadığımız maçta takımımız taraftarlarına Elbistan taraftarlarında tribünde yer verilmeyerek başlayan şiddet takımımızın 3-0'lık galibiyeti ile Taşlı ve Küfürlü Şiddete dönüşürken futbolcularımız ve taraftarlarımız saatlerce statdan ayrılamadı. Galibiyetimizi atılan taşlarla kafasından yaralanan Ökkeş Pınarbaşı ağabeyimize, tarlalardan ve tel örgülerden maçı izlemek zorunda kalan çilekeş taraftarlarımıza hediye ediyoruz. Her türlü Şiddete rağmen Şampiyonluk yolunda 3-0'lık Elbistan galibiyetinde Büyük emeği olan futbolcularımıza, taraftarlarımıza ve teknik heyetimize teşekkür ediyoruz. Yaralı olan taraftarlarımıza geçmiş olsun ve acil şifalar dileklerimizi iletiyoruz” dedi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol