banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

EKİNÖZÜ CELA BELEDİYE SPOR 3 ERKENEZ GENÇLİK SPOR 1
 Amatör Küme Büyükler Ligi B Grubunda Şampiyonluğa göz kırpan  Ekinözü Cela Belediyespor, Elbistan İlçesinde kendi seyircisi önünde oynadığı Kahramanmaraş Erkenez Gençlik  Sporu 3 , 1 yenerek  Belediye Başkanı Nursi Çeleğen’den ve Seyircilerinden taktirini topladı.

Elbistan Spor Tesislerinde oynanan maçta, Ekinözü Cela Belediyespor,  Kahramanmaraş Erkenez  Spor ile oynan maça Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü İbrahim Yener  ve vatandaşlar katıldı.

Ekinözü Cela Belediyespor’un şampiyonluğa ulaşacağına, İnandığını İfade eden Başkan Çeleğen ,   “Belediye olarak her zaman spor yapan ve yaptıranın yanındayız, özellikle futbol bir şehrin tanıtımında önemli rol oynar. Bizde bundan yola çıkarak bu sezon Ekinözü Cela Belediyespor’un ismini daha yukarılara taşımak için elimizi taşın altına koyduk ve şampiyonluğu kovalıyoruz.

Başkan Çeleğen, “Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar ilçemizde spora ve sporcuya destek olmaya çalıştık. Sağlıklı nesiller yetiştirmek için sporun önemini biliyoruz. En önemli yatırım insana yapılan yatırımdır. Ülke gençlerinin iyi yetiştirilmesinin yolunun eğitimle birlikte spordan geçtiğini düşünüyoruz.

Spora hizmet ise gönül işidir. Biz de Ekinözü Belediyesi olarak şehrimize ve takımımıza destek olmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Ekinözü Cela Belediyespor’un bulunduğu yerden daha iyi yerlere gelmesi için elimizden gayreti göstererek ilçemizdeki sporseverlerin yüzünü güldüreceğiz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol