banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar SİZE İHTİYACIMIZ VAR KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

DULKADİROĞLU BELEDİYESİ DEREKÖY GÜREŞ SAHASI’NI YENİLEDİ

Milli güreşçilerinin de ter döktüğü Dereköy Güreş Sahası, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ın talimatıyla modernize edildi. Seyyar tribünlerin yerine modern tribünler inşa edilen alanda, soyunma odaları, sağlık alanı, banyo ve tuvalet gibi kapalı alanlarda oluşturuldu.


Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, burada kısa bir açıklama yaparak tesis ile ilgili şu bilgileri verdi: “Göreve geldiğimiz günden buyana Dereköy Güreş Sahası’nda Türkiye ve Dünya Şampiyonaları düzenliyoruz. Bu şampiyonalarda güreş sahasının yetersiz kaldığını gördük ve bu alanda çalışma yapmak için proje oluşturduk. Ancak pandemi süreci ile birlikte bu çalışmalarımıza ara vermiştik. Pandemi sonrasında çalışmalarımızı hızlandırarak tesisimizi tamamladık. İnşallah yeni yapılacak turnuvalarda bu güzel tesisi kullanacağız. Bu bölgemiz milli sporcular yetiştirmiş bir bölgedir. Ben tesisin sporcularımıza ve bölgemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol