banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

DERBİNİN GALİBİ TÜRKOĞLU BELEDİYESPOR OLDU

Elbistanspor, sahasında Türkoğlu Belediyespor'u konuk etti. Elbistan Sentetik İlçe Stadyumu’nda oynanan müsabaka muhteşem bir çekişmeye sahne oldu.

Karşılıklı ataklarla geçen ilk yarı golsüz beraberlikle sonuçlanması beklenirken 44'de sahneye çıkan Hasan, Türkoğlu Belediyespor'u 1-0 öne geçirdi.

Elbistanspor, geriye düşmesinin ardından rakip kalede gol ve goller aradı ama sonuca ulaşamadı. Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca müsabakayı kazanan taraf konuk ekip Türkoğlu Belediyespor oldu. Mavi beyazlılar, 3 puanla lige başlarken Elbistanspor bu maçtan puan alamadı.

Maçın son düdüğüne kadar karşılaşmayı izleyen ve galip gelmenin mutluluğunu yaşarken, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, maç sonrası sosyal medya hesabından “Türkoğlu Belediye Spor'umuzun Bal Ligindeki ilk maçı olan Elbistan Spor karşılaşmasını deplasmanda 1-0 kazandık. Futbolcularımızın ve teknik ekibimizin başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol