Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

CEYHAN AKEDAŞ AİLESİNE TEŞEKKÜR ETTİ
 Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor, ligin ilk haftasına girildiği şu günlerde gelen forma sırt sponsorluğu için AKEDAŞ ailesine teşekkür etti. Kahramanmaraş’ın önemli sanayicileri olan Hanefi Öksüz, Mehmet Balduk, Abdulkadir Kurtul ve Alişan Arıkan’ın sahibi olduğu AKEDAŞ A.Ş. ye teşekkür mesajı yayınladı.

 

Ceyhan, yeni bir oluşum meydana geliyor dediği Basın Toplantısında AKEDAŞ’ın desteği için bir mesaj verdi. “Kahramanmaraşspor’umuz daha güzel günler görecek diyen Ceyhan, Kahramanmaraşlı sanayicilerimiz Hanefi Öksüz, Mehmet Balduk, Abdulkadir Kurtul ve Alişan Arıkan’ın bu önemli günlerde verdiği destek hem Kahramanmaraşspor için hem de Kahramanmaraş halkı için çok önemlidir. Şimdi güzel bir birliktelik tablosu meydana geliyor ve bunun mimarları da şehrimizi yöneten değerli büyüklerimiz. Bir çok şehirde örneklerini görüp özlem duyduğumuz bu hareketlilik geleceğe daha güçlü bir Kahramanmaraşspor yapısını ortaya çıkaracaktır. Güzel gelişmeler var. Destekler peş peşe geliyor. Destek veren herkese Büyük Kahramanmaraş Halkı ve Büyük Kahramanmaraşspor Camiası adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum”dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol