Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

BÜYÜKŞEHİR’DEN KAHRAMANMARAŞSPOR’A KAMP SÜRPRİZİ
 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Adnan Alagöz, Kültür ve Sosyal İşler >Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürü Halil Bozdoğan,  Afyonkarahisar’da kampta bulunan Kahramanmaraş Spor’u ziyaret ederek Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un selamını ve başarıl dileklerini ilettiler.

Afyonkarahisar’da kampta bulunan Kahramanmaraş Spor’u ziyaret ettiklerini ifade eden Daire Başkanı Adnan Alagöz: “Kahramanmaraş Spor’umuzu Afyon’da kampta ziyaret ederek Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’un selamını ve başarı dileklerini ilettik. Futbolcularımıza tatlı ikramında bulunduk ve başarılar diledik.  Kahramanmaraş Spor’umuzu daha üst liglerde görmek istediğimizi arkadaşlarımıza söyledik” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kahramanmaraş Spor Kulübü Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan ise: “Ziyaret bizim için gerçekten sürpriz oldu. Buradan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç’a ve ziyaretimize gelen misafirlerimize teşekkür ediyorum. Kahramanmaraş Sporumuzu bir üst seviyeye çıkarmak için elimizden gelen gayreti göstereceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Tüm Kahramanmaraş halkını takımımıza sahip çıkmaya ve maçlarımıza gelmeye davet ediyorum” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol