banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

BÜYÜKŞEHİR MİNDERDE TÜRKİYE ŞAMPİYONU
  

Osman Sayın Spor Salonu’nda gerçekleştirilen şampiyonaya 66 takımdan 600 sporcu katıldığı şampiyonada Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Güreş Takımı 3 tane birincilik, 2 tane ikincilik ve bir tanede üçüncülük derecesi ile şampiyon oldu.

Müsabakaların sonunda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Güreş Takımı sporcularından 42 kiloda Halil Gökdeniz altın madalya, 50 kiloda Hamza Alaca altın madalya ve 58 kiloda Muammer Kılıç altın madalya kazanırken, 69 kiloda Şemsettin Teke ve 100 kiloda Güven Kalkan gümüş madalya kazandılar. 76 kiloda mücadele eden Barış Doğan ise bronz madalya kazandı.

“GÜREŞ EĞİTİM MERKEZİ YAPACAĞIZ”

Madalya ödül töreninde kısa bir açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Güreş Eğitim Merkezi yapacaklarının müjdesini verdi.

Başkan Erkoç yaptığı açıklamada: “İlimizde yapılan Türkiye Yıldızlar Güreş Şampiyonasında çok çekişmeli müsabakalar izledik. Atasporumuz güreşin devam etmesi adına geldiğimiz günden beri Büyükşehir Belediyespor Güreş Takımımıza desteklerimiz devam ediyor.

Gerek Büyükşehir Belediyespor Güreş Takımımız güreşçileri gerekse Güreş Eğitim Merkezimizin güreşçileri çok güzel güreş çıkarılar. Başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Güreşe desteğimiz devam edecek ve şehrimize bir Güreş Eğitim Merkezi yapacağız. Tabii sadece güreşle değil spor branşlarının hemen hepsine desteklerimiz devam ediyor. Mahallelerimize ve ilçelerimize yaptığımız spor sahaları ile gençlerimizin spora yönelmeleri adına yatırımlarımız devam ediyor. Türkiye Şampiyonu olan Büyükşehir Belediyespor Güreş Takımımızın başarılarının devamını dilerken, şampiyonaya katılan tüm kulüplerimize ve sporcularımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Erkoç açıklamasının ardından branşlarında dereceye giren güreşçilere madalyalarını taktı ve takımların kuplarını verdi.

Topluca hatıra fotoğrafı çekiminin ardından şampiyona sona erdi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol