banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

BÜYÜKŞEHİR GÜREŞÇİLERİ TARİH YAZIYOR

Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımında sporcuları Feyzullah Aktürk ve Ömer Faruk Çayır, Milli Takım ile Estonya’da gerçekleşen Dünya Şampiyonası’na katıldı. Estonya’nın başkenti Tallinn’de düzenlenen Dünya Gençler Güreş Şampiyonasında Serbest Stilde Avrupa Şampiyonu güreşçimiz Feyzullah Aktürk ABD’li, Ukraynalı rakiplerinden sonra Çinli rakibi Reheman Rusıdanmu’yu da (11-1) sayı tuşuyla yenerek Dünya 3.sü oldu ve bronz madalya kazandı. Şampiyonaya 70 kiloda katılan Büyükşehir Belediye Güreşçisi Ömer Faruk Çayır ise dünya beşincisi oldu.

Öte yandan Ukrayna’nın Odesa kentinde 10-12 Ağustos 2019 tarihlerinde yapılan Yıldız Plaj Güreşi Dünya Şampiyonasında 60 kg Ahmet Gizir 4 rakibini de yenerek Dünya Şampiyonu olurken, Avrupa ve Dünya Şampiyonu Hamza Alaca, Belarus’un Minsk kentinde yapılan 23 Yaş Uluslararası Turnuvada gümüş madalya kazanarak, Kasım ayında 23 Yaş Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil etme hakkını kazandı.

BAŞKAN GÜNGÖR TEBRİK ETTİ

Konu ile ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, sporcuları tebrik etti. Güngör, ‘Büyükşehir Belediyemizin dört sporcusu Milli Takım formasıyla mücadele ediyordu. Madalya haberleri aldık. Feyzullah Aktürk Dünya Gençler 3.’sü oldu, bronz madalya aldı. Ömer Faruk Çayır, kilosunda 5. oldu. Ahmet Gizir Dünya Şampiyonu, Hamza Alaca ise ikinci oldu. Güreşçilerimizi kutluyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol