Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR'DAN AÇIKLAMA

 Spor Toto 3. Lig 2. Gurup mücadele eden iki takımdan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ve Pasayspor’un karşı karşıya geldiği ve karşılaşma içerisinde yaşanan tatsız olayla ilgili Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor As Başkanı ve Basın Sözcüsü Bekir Kılıç bir basın açıklaması yaptı.

As Başkan Bekir Kılıç açıklamasında, “Bugün (dün) Kahramanmaraş 12 Şubat Stadyumun’da oynanan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor – Payasspor maçında karşılaşmanın ikinci yarısında Saha içerisinde yaşanan Kalecimiz Ramazan Haklı ile Defans oyuncumuz Muhammet Ali Yenilmez arasında yaşanan sözlü ve fiziki tartışmadan dolayı kulübümüz bir basın açıklaması yapma zorunluluğu görmüştür.

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulübümüz ikinci yarıya bir galibiyet ve bir beraberlik alarak iyi bir başlangıç yapmıştır. Kadrosuna söz verdiği gibi Kahramanmaraş’lı oyuncularla şekillendiren kulübümüz bugün mutlak galibiyet parolası ile çıkmış olduğu payasspor maçında erken dakikalarda golü bularak ve planlamış olduğu oyun stratejisini sahaya yayarak 90 dakika sonunda 3 puanı almak istiyordu. Daha sonra beraberliği yakalayan misafir takım sahaya uyguladığımız ataklara karşılık vermekte zorlanarak ilkyarıyı 1-1 beraberlikle kapattık.

İkinci yarının ilk dakikalarında rakibe baskı kurmaya başlamış ve planladığı oyuncu değişiklikleri ile rakibe üstünlük planlamaktaydı. Maçın 55. Dakikasında kalemizde gördüğümüz çokta tehlikeli olmayan bir atak sonrası Kalecimiz Ramazan Haklı ile Defans oyuncumuz Muhammet Ali Yenilmez arasında yaşanan spor müsabakalarında görmek istemediğimiz sözlü ve fiziki olayla olmuştur. Bu olaylar sonrasında 2 oyuncumuz Hakem tarafından Kırmızı kartla cezalandırılarak Takımız sahada 9 kişi mücadele etmek zorunda kalmıştır. Yaşanan bu olayla sonrası heriki oyuncumuzda Şu Anda süresi kadro dışı bırakılmış olup, Savunmaları alındıktan sonra sözleşmelerinin fesih yada devamı ile ilgili yönetim kurulu kararı verilecektir.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor kulübü  sporda önce Ahlakı ön planda tutan bir kulüp olduğundan dolayı bugün taraftarımız önünde yaşanan bu uygunsuz olaylardan dolayı hem taraftarlarımızdan hemde kamuoyundan sporlarımız adına özür diliyor ve gereğinin yapılacağından hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Yaklaşık 40 dakika 9 kişi oynamalarına rağmen rakibe pozisyon tanımayan mücadeleyi elden bırakmayan diğer oyuncularımız kutluyoruz.  Kulübümüz bidaha bu şekilde olumsuz olayların olmaması için gerekli tedbirleri alacak olup sporu çirkinleştiren her kim olursa olsun gerekli cezayı verecektir.

Karşılaşmanın son dakikasına kadar desteğini esirgemeyen Taraftarlarımıza ve mücadeleyi elden bırakmayan futbolcularımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol