Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

BELEDİYESPOR’DA ŞOK İSTİFA

 Geçtiğimiz hafta sonu Cumartesi Büyükşehir Belediyespor Tesislerinde yapılan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor 3. Olağan genel kurul seçimlerinden sonra yeni yönetime giren futbol adamı Mehmet Bağrıaçık, dün bir dilekçe vererek istifa ettiğini yönetime sundu.

Daha önce ertelenen ve bir sonraki tarihte yapılan Büyükşehir Belediyespor seçimlerinde dün şok bir gelişme şayandı, Kahramanmaraş’ın yakından tanıdığı spor adamı İşadamı Mehmet Bağrıaçık, seçimlerden hemen 2 gün sonra yaptığı yazılı dilekçe ile yönetime istifasını sunarken, istifası ile ilgili her hangi bir açıklama yapmayan Bağıraçık, istifa dilekçesi’nde de şok ifadeler kullandı.

Bu şok istifanın ardından yeni yönetim kurulunun oluşturulması için acil olarak toplanacak olan Büyükşehir Belediyespor yönetimi, ilk etapta Bağrıaçık’ı ikna çabasına gireceği öğrenilirken, eğer Bağrıaçık ikna edilemez ise yerine yedek üyelerden birinin getirileceği de öğrenildi.

 

BAŞKAN FATİH ERKOÇ’UN DAVETİ İLE YÖNETİME GİRDİ!

İşadamı ve Kahramanmaraş’ın tanınmış futbol adamı Mehmet Bağrıaçık, istifa dilekçesinde de şok ifadeler kullandı ve istifası ile ilgli detayları da istifa dilekçesinde yönetim kurulu ile paylaştı.

İstifa dilekçesinde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un daveti ile Büyükşehir Belediyespor Kulübü üyeliğine ve yönetimine girdiğini savunan Bağrıaçık, istifa dilekçesinde şu şok sözlere yer verdi.

İŞTE BAĞRIAÇIK’IN İSTİFA DİLEKÇESİNDEKİ ŞOK İFADELERİ;


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol