Öne Çıkanlar dizi TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! KAHVE İÇİRECEK 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

BELEDİYESPOR SON MAÇTA FARK ATTI

12 Şubat Stadyumunda oynanan ve dün ligin son maçında Balçova Yaşamspor’u konuk eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor konuk ekibi 5-1 yenmesine rağmen, Büyükşehir Belediye Erzurumspor’dan gelen haber ile yıkıldı.

Büyükşehir Belediye Erzurum’un evinde Anadolu Üsküdar’ı 5-1 yenmesi ile birlikte, kendi evinde Balçova Yaşamspor’u aynı skor ile 5-1 yendi, ancak puan sıralamasında 6. Sırada 51 puana ulaşan Büyükşehir Belediyespor’un bu çabası yeterli olmadı. Büyükşehir Belediyespor evinde Anadolu Üsküdar’ı 5-1’lik farklı skorla yenmesi Büyükşehir Belediyespor’u play-oflar dışında kalmasına sebep oldu.

Balçova Yaşamspor karışsında maçın hemen başında penaltıdan yediği gol ile geriye düşen Büyükşehir Belediyespor, ilk yarıda iki takımında gol için mücadele verdiği maçtan geriye düşmesine rağmen ikinci yarıdaki müthiş oyunu ile rakibi Balçova Yaşamspor’u 5-1 gibi farklı skorla mağlup etti.

Maçın ilk yarısında müthiş bir futbola sahne olan karşılaşmada, ilk düdükten itibaren top bir o kalede bir bu kalede net fırsatlar ile geçti. İki takımında galip gelmek istediği ligin son maçında Büyükşehir Belediyespor ve Balçova Yaşamspor ilk yarıda bir çok gol pozisyonuna germesine rağmen net fırsatları değerlendiremediler.

Maçın ilk golü ise konuk ekip Balçova Yaşamspor’dan gelirken, ceza alanı içerisinde topa elle müdahale eden Ali Özdil, penaltıya sebebiyet verdi ve Balçova Yaşamspor 6. dakikada Kadir Arı ile 0-1 öne geçti. Beraberlik golü için bastıran Büyükşehir Belediyespor, önce Zafer ile daha sonra da Hakan ile net fırsatlardan yararlanamadı. İlk yarıda müthiş gol pozisyonları bulan ve hızlı ataklarla rakip kaleye yüklenen iki takım, müthiş bir futbol şöleni yaşattı. Büyükşehir Belediyespor konuk ekip karşısında 0-1 geride düştü dakikadan itibaren Balçova kalesine yüklenirken, beraberlik golünü son haftaların golcü oyuncusu Zafer Karkoğlu ile buldu ve Zafer ceza alanı içinde önünde bulduğu topa sert ve yerden bir vuruşla takımın beraberlik golünü kaydetti. Bu dakikadan sonra daha kontrollü oynamaya çalışan iki takımda soyunma odasına 1-1’lik sonuçla gitti

 

İKİNCİ YARIDA BAMBAŞKA BİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR

İlk yarıda bulduğu net fırsatlardan yararlanamayan Büyükşehir Belediyespor, ikinci arıda bambaşka bir havaya bürünerek rakibinin gardını düşürmesini bildi.

İkinci yarının 55. dakikasında Hakan ile üstünlük sayısı bulan Büyükşehir Belediyespor, bu golün ardından iki dakika sonra bu kez Mehmet Fuat ile farkı ikiye çıkaran golü buldu ve durumu 3-1’e getirdi. Bu dakikadan sonra oyunu daha çok domine eden Büyükşehir Belediyespor, kontrollü oyunu ile Balçova Yaşamspor kalesine yüklenmeye çalıştı. Ligden düşmeme adına şiddetle puana ihtiyacı olan Balçova Yaşamspor ise Büyükşehir Belediyespor karşısında defans güvenliğini kaybedince Büyükşehir Belediyespor, bu kez kontra atakla 4. golü buldu.  Takımının 4. golünü kendisinin ise 2. Golünü kaydeden Hakan, sol çaprazdan ceza alanına girerek yerden düzgün bir vuruş yaptı ve kalecinin ellerinin altından topu filelerle buluşturdu. Hakan’ın 68. dakikada attığı 4. Golden sonra iyice rahatlayan Büyükşehir Belediyespor, bu dakikadan sonra daha kontrollü bir oyun sergileyerek oyunu soğutmaya çalıştı. Bu dakikalardan sonra maçın sonlarına doğru maç tam bu skor ile bitecek derken Hakan Yumrukaya yine sahneye çıkarak 87. dakikada farkı 4’e çıkaran golü attı ve Büyükşehir Belediyespor 5-1 öne geçti.

Bu dakikalardan sonra başka gol olmayınca Büyükşehir Belediyespor, Balçova Yaşamspor’u 5-1 yenerek, ligi galibiyetle kapatmış oldu. Ligin son haftasına girilirken play-oflar şansı süren Büyükşehir Belediyespor bu galibiyetten sonra Büyükşehir Belediye Erzurum’un, Anadolu üsküdar’ı 5-1 yenmesi ile play-oflar şansını kaçırmış oldu. Balçova Yaşamspor karışsında aldığı 5-1 galibiyet ile puanını 51’e yükselten Büyükşehir Belediyespor, ligi Silivrispor’un ardından 6. Sırada tamamlamış oldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol