banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

BELEDİYE'DEN SPORA BÜYÜK DESTEK
  Toplumun her kesimine yönelik çalışmalarının olduğunu kaydeden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçe tarihinde spora en büyük desteği kendilerinin döneminde verildiğinin altını çizdi.

 

Bu yıl 13. sü yapılan kaymakamlık köyler arası futbol turnuvası Veyselli mahalle futbol sahasında yapılan Güneyli-Çamlı maçı ile başladı. 15 Temmuz şehitleri anısına gerçekleştirilen turnuvaya her yıl olduğu gibi bu yıl da en büyük desteği Erdemli Belediyesi verdi. Yaptığı hizmetlere bölgenin en başarılı belediyelerinden birisi olarak kabul gören Erdemli Belediyesi spora da büyük destek vererek gençlere ve çocuklara hizmet ediyor. Bu anlamda birçok mahalleye başta futbol olmak üzere spor tesisleri ve sahaları yapan Erdemli Belediyesi, turnuvaya katılan takımların formalarını da yaptırarak destek oldu. 

 

 

BAŞKAN TOLLU: “HİZMETTE FARKINDALIK YARATIYORUZ”

 

Bunun yanında spor malzemeleri de dağıtan belediyenin her alanda en iyi hizmetleri yaptığını vurgulayan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "birçok köyümüzde, mahallemizde spor tesisleri yaparak bugün bu tür turnuvaların birçok köyde gerçekleşmesine vesile olduk. Birçok sahayı yeniledik. İnsanımızın emrine sunduk. Öte yandan herkesten farklı olarak Avgadı yaylamıza tenis kortu yapımına başladık. Herkes için spor, herkes için hizmet ilkesiyle hareket ediyoruz. Hizmetlerimiz sürecek" dedi.

 

Belediye yetkilileri ayrıca futbol sahalarının yanısıra basketbol, voleybol gibi farklı branşlarda da tesisler yaptıklarını ve bu tesislerin ev, soyunma kabini, çimlenme, sulama sistemi, kamelya, parke, çevre düzeni gibi ek hizmetlerini de gerçekleştirdiklerini belirtiler. 

 

Başkan Tollu, turnuvaya katılan tüm sporculara başarılar dileyerek, turnuvanın centilmenlik içerisinde geçmesini temenni etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol