banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

BELEDİYEDEN SPOR SALONU HİZMETİ
 Erdemli Belediyesi sosyal belediyecilik hizmetlerinde fark yaratmaya devam ediyor. Rutin belediyecilik faaliyetlerinin dışında ürettiği hizmetlerle adından söz ettiren Erdemli Belediyesi, sporseverler için spor salonunu hizmete açmaya hazırlanıyor.

FARKLI HİZMETLER ERDEMLİ’DE HAYAT BULUYOR

Başkan Tollu, belediye tarafından açılacak olan spor salonun çok yakında halkın hizmetine gireceğinin müjdesini verdi. Çalışmaları sık sık yerinde inceleyen Tollu; “spor salonun içerisinde  mücadele sporları, bodybuilding, step, aerobik, pilates gibi spor dallarının olacağını belirtti.  “Sağlıklı yetişen nesiller hedefiyle çıktığımız bu yolda, gençlerimizin yeteneklerini geliştirebilecekleri, iyi koşullarda spor yapabilecekleri, zararlı maddelerden uzak duracakları spor salonu açıyoruz. Gönlümüz bu spor salonunun Erdemli halkına faydalı olabilmesinden yana. Bu anlamda elimizden her şeyi yapmaya Erdemli’ye en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz ”diyen Tollu, belediyenin bu tür hizmetlere devam edeceğini de vurguladı.

TOLLU: “HEDEFLERİMİZİ BİR BİR GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

Erdemli’nin en iyi hizmeti almayı hak ettiğini kaydeden Tollu, Amaçlarının bugüne kadar Erdemli’de yapılmayanı yapmak, ilkleri yaşatmak ve vatandaşların bu anlamda mutlu olmalarını, ilçeleriyle, belediyeleriyle gurur duymalarını sağlamak olduğunu belirtti. Daha çağdaş bir Erdemli için yola çıktıkları 2009 yılından bu yana hedeflerini bir bir gerçekleştirdiklerini ifade eden Tollu, bundan sonraki hedeflere de birer birer emin adımlarla yürüdüklerinin altını çizerek açıklamalarına son verdi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol