Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR

 Dün akşam saatlerinde başlayan iki karşılaşmada, önce Kahramanmaraşspor Erkek Basketbol, Gençlikspor Erkek Basketbol takımları karşı karşıya geldi. İlk karışlaşmada Kahramanmaraşspor Erkek Basketbol takımı Gençlikspor takımını 78-56 yendi.

İlk periyottan itibaren rakibine bariz bir üstünlük kuran Kahramanmaraş Erkek Basketbol takımı, Gençlikspor Erkek Basketbol takımını ilk periyotta 18-14, ikinci periyotta 34-18, üçüncü periyotta 45-39 ve son periyotta 78-56’lık skor ile geçti.

Kahramanmaraş erkek basketbol takımının en skorer oyuncusu ise 25 sayı ile Yusuf olurken, Karşılaşmaya dış şutlardan bulduğu basketlerle başlayan  Gençlikspor ilk 4 dakikada 8-3lü'k üstünlük yakaladı. Mustafa ile sayılar bulan Gençlikspor, Barış ve Mikailin  oyunuyla cevap veren Kahramanmaraşspor, ilk çeyreği 18-14 önde tamamladı.

İkinci çeyreğe Osman'ın  3 sayılık basketiyle başlayan Kahramanmaraşspor, Barış'ın basketiyle 15. dakikada farkı 3'e çıkardı. Kırmızı -Beyazlı ekip 3 sayı çizgisinin gerisinden isabetler bulmaya devam ederek ikinci periyot'ta Kırmızı Beyazlı takım soyunma 34-27 üstün gitti.

Üçüncü periyot iki takımında iyi başlarken ilk dakikalarda iki takım arasında gergin anlar yaşandı ve üçüncü periyota Kahramanmaraşspor rakibine fırsat vermeyerek üçüncü periyotu 45-39 kapattı.

Dördüncü çeyrek büyük çekişmeye sahne oldu. Bu periyoda Barışın smacıyla başlayarak farkı tekrar çift hanelere (56-42) çıkaran Kahramanmaraşspor hücum ritmini düşüren Gençlikspor, 35. dakika içinde farkı 5'e çekti ancak daha sonra durumu Yusuf ve Barış’ın sayıları ile 60-45 getiren Kahramanmaraşspor, dördüncü periyotun sonunda rakibini 78-56 yenerek adını finale yazdırdı.

Final müsabakalarının ve günün ikinci maçında ise Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Erkek Basketbol takımı Akçakoyunluspor’u 102-53’luk farkla yenerek adını finale yazdıran ikinci takım oldu.

Finale çıkan takım Kahramanmaraşspor ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor finallerde karşılaşmayı hak ederken, final maçı bugün saat 19:00’da batıpark Spor salonunda oynanacak. Bu maçtan sonra ise Gençlikspor Erkek Baksetbol takımı ile Akçakoyunluspor Erkek Basketbol takımı üçüncülük ve dördüncülük için mücadele edecek.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol