banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar SİZE İHTİYACIMIZ VAR KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN TOLLU BAŞARILI FUTBOLCUYU UĞURLADI
 Erdemli Gençlerbirliği Spor Kulübünün oyuncusuyken gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çekeren Akdeniz Belediyespor’a transfer olan Erdemli’li Ali Kale, 5 ay gibi kısa bir sürede Atiker Konyaspor’a transfer olarak büyük bir başarıya imza attı. Başarılı futbolcu Ali Kale, Erdemli’den ayrılmadan önce kendisine verdiği desteklerden dolayı Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’yu makamında ziyaret etti. Ziyarette Ali Kale’nin başarılarından dolayı tebrik eden Başkan Tollu, bu başarıların devam etmesini diledi. Ali’nin bu başarısından dolayı çok büyük bir mutluluk yaşadığını ve gurur duyduğunu ifade eden Tollu, “5 ay gibi kısa bir sürede süper lige transfer olma başarısı gösteren futbolcu kardeşimizi tebrik ediyorum” dedi.

 


Erdemli’li sporcuların başarılarının herkes tarafından gururla karşılandığını dile getiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, her zaman için sporu ve sporcuyu desteklediklerini ifade ederken, bundan sonrası için de aynı desteklerini sürdüreceklerini kaydetti. Erdemli’de yetişen başarılı sporcuların diğer gençlere örnek olduğuna dikkat çeken Başkan Tollu, bu sporcuların aynı zamanda Erdemli’nin tanıtımına da katkı sağladıklarını belirtti. Bundan dolayı spora ve sporcuya her zaman destek olduklarını dile getiren Tollu,  desteğin karşılığını görmekten mutluluk duyduğunu ve bu genç sporcunun başarılarının artarak devam etmesi dileğinde bulundu. Sporcu Ali Kale’nin vatanına, milletine, ailesine hayırlı bir sporcu olduğunu belirten Tollu, “Allah nazardan saklasın, sağlıklı şekilde çok daha büyük başarılara imza atmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Sporcunun keşfedilip, gelişmesinde büyük emekleri olan Erdemli Gençlerbirliği Spor Kulübü adına bir açıklama yapan Kulüp Başkanı ALİ ÖZEL de Ali’nin bu başarısının kendilerini gururlandırdığını ifade ederek, spor kulübünün her zaman altyapıya önem verdiğini vurguladı. “Biz, kulüp olarak çocuklarımıza annelik babalık yapıyoruz” diyen Kulüp Başkanı ÖZEL kendi çocuklarını yetiştirdikleri gibi bu çocukları yetiştirdiklerini söyledi.

Üzerinde emeği olan herkese teşekkür ettiğini belirten futbolcu Ali Kale de, Erdemli’yi en iyi şekilde temsil etmeyi sürdüreceğini söyledi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol