Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

 BAŞKAN ERKOÇ VOLEYBOLCULARA BAŞARILAR DİLEDİ

Türkiye Voleybol 2. Ligi Erkekler B Grubunda mücadele ederek sezonu 50 puanla 2. Sırada tamamlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı, Ankara’da oynanacak yarı final maçlarına katılacak.

Akşam yemeğinde voleybolcularla bir araya gelen Başkan Erkoç, voleybolculara başarılar diledi.

Yemekte bir açıklama yapan Başkan Erkoç: “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulübü çok başarılı çalışmalara imza atmakta. Bunlardan bir tanesi de Voleybol Takımımız ikinci ligde mücadele ederek play-off’lara katılmaya hak kazandı. Ankara’da yapacağı müsabakalarla voleybolun süper ligine yükselecek. İkinci ligdeki müsabakalarda şehrimizin adını başarıyla duyurduğu gibi inşallah play-off maçlarında da takımımız başarılara imza atarak bir üst lige yükselecek. Ben başta teknik ekibimiz hocalarımız olmak üzere voleybolcularımızı da kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Ankara’da 14,15, ve 16 Nisan 2015 tarihleri arasında oynanacak müsabakalarda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı, Trabzonspor, Düzce Belediye ve İzmir Chokoliva takımları ile karşılaşacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol