Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN CEYHAN’DAN SONRA TEKNİK DİREKTÖR DE BIRAKTI

Misli.com 2. Lig Beyaz Grupta mücadele veren ve son iki maçını mağlubiyetle kapatan Kahramanmaraşspor’da beklenmedik gelişmeler yaşanıyor.

Cuma günü Başkan Fatih Mehmet Ceyhan’ın sosyal medya hesabından Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanlığı görevinden istifa etmesinin şoku yaşanırken, bir istifa haberi de bugün gerçekleşti.

TEKNİK DİREKTÖR DE BIRAKTI

Kahramanmaraşspor Kulübü Teknik Direktörü Sinan Yücer de ekibi ile birlikte Kulüpteki görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Sinan Yücer, açıklamasında, görevde bulunduğu sürece Başkan Ceyhan’a,  Mehmet Tıraş’a Mustafa Aykır’a ve futbolculara kendisine gösterdikleri destekten dolayı teşekkür ederek istifa ettiğini açıkladı.

Kırmızı beyazlılar Lig’de son maçlarda aldığı sonuçlarla Play-off iddiasından uzaklaşırken, şu an itibari ile de küme düşme korkusu yaşamıyor.

Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanlığı görevinden istifa eden Ceyhan’ın konu ile ilgili Pazartesi günü açıklama yapacağı belirtildi.

CEYHAN’DAN SONRA KİM BAŞKANLIK İÇİN ADAY OLUR!

Taraftarlar ise, Başkan Ceyhan’ın istifasının yönetim tarafından kabul görmeyeceğini açıkladılar. Başkan Ceyhan'ın daha önce istifa ettiğini açıklamış, hatta kulübe sahip çıkmak isteyen varsa hemen istifa edeceğini belirtmiş, fakat hiç kimse kulübün borcundan dolayı ben kulüp başkanlığına adayım dememişti.

Edinilen bilgilere göre, Kahramanmaraşspor'da istifaların devam edeceği öğrenildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol