banner1482
Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN CEYHAN, “YAŞANANLARDAN ÜZGÜNÜM, TÜM SORUMLULUK BANA AİT!”
 12 Şubat Stadyumunda düzenlediği basın toplantısında, Pazar günü olanları tasvip etmesinin mümkün olmadığını belirten Kulüp Başkanı Fatih Ceyhan, aslında yazılı bir basın açıklaması yapacağını, ancak sosyal medyada hakkında çıkana çirkin yazılar sebebiyle bunu bizzat basın mensuplarına söylemesinin daha doğru olduğunu belirterek, “Bir bilgi kirliliği yaşanacaktı. Bunu önlemek için huzurunuzdayım. Algı yönetimi yerine yüz yüze konuşmanın daha doğru olacağını düşündüm. Keşke o arkamdan konuşan, yazanlar da burada olsalardı” şeklinde sitemini gönderdi.

3 senedir kendi imkânları ve gayreti ile takımı sırtladığını, yaz ortasında 1,5 milyonluk transfer yasağının takımı ve kendilerini büyük sıkıntıya soktuğunu da kaydeden Ceyhan, başta Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve belli sayıdaki işadamlarının da içinde olduğu bir gurup tarafından problemleri çözdüklerini söyledi.

KADRO DERİNLİĞİMİZ YOK!

Başkan Ceyhan, “Pendik’e yenilmememiz gerekiyordu, ama yenildik. Dünyanın sonu mu değil. Şu an 15 puandayız ve ilk yarının bitmesine 3 maçımız daha var. Bizim kadro derinliğimiz yok. Dar bir kadromuz var. Buna rağmen, teknik heyeti ve futbolcularımı tebrik ediyorum. Onları kutluyorum. Özveriyle çalıştılar, oynadılar, ellerinden geleni yaptılar. İmkan bulursak, şartlar elverirse devre arasında takıma takviyeyi düşünüyoruz.” ifadesini kullandı.

ŞEHRİN KANAAT ÖNDERLERİNİ MAÇTA GÖRMEK İSTERİZ!

Yenilgi dahil, çıkan tatsızlıklardan sürekli kendini sorumlu tutan Ceyhan, şehrin kanaat önderlerini maça beklediklerini,  aralarında görmek istediklerini ifade ederken, “Sağ olsun bir kere milletvekilimiz Celalettin Bey geldiler. Vali beyi, emniyet müdürümüzü, belediye başkanlarımızı yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu ve ellerindeki dar kadro ile oyuncularının iyi niyetli savaştıklarını sözlerine ekleyerek, “En azından kadromuz dar, sınırlı olsa da, hepsi de yürekli,  karakterli bir oyuncu kadrosuna sahibim. Onlara teşekkür ediyorum” dedi.

BİRİNCİ DERECEDE SORUMLULUK BANA AİT!

Ceyhan, sık sık bu ifadeyi kullanarak, “Saha içinde ve dışında yaşanan ne varsa, artısı eksisi ile hepsinin sorumlusu benim. Üzerime alıyorum. Pazar günü maçta, keşke galip gelebilseydik, en azından 6 puanlık maçtı, ama olmadı. Mazeret ileri sürmüyorum. Dedim ya, tüm sorumluluk bana. Kaybetmememiz gereken maçtı, kaybettik. Ama dünyanın sonu değil” cümlesini sarf etti, maçtan sonra çıkan olaylar için de üzgün olduğunu yineledi, eleştirilere açık olduğunu da belirtmeden geçemedi.

Açıklaması ardından basın mensuplarının maç, skor ve maçtan sonra yaşanan olaylarla ilgili çeşitli sorularını cevaplandırdı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol