Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN ÇELEĞEN; SPORA HİZMET GÖNÜL İŞİ
 Ekinözü Cela Belediyespor’un şampiyonluğa ulaşacağına, İnandığını İfade eden Başkan Çeleğen ,   “Belediye olarak her zaman spor yapan ve yaptıranın yanındayız, özellikle futbol bir şehrin tanıtımında önemli rol oynar. Bizde bundan yola çıkarak bu sezon Ekinözü Cela  Belediyespor’un ismini daha yukarılara taşımak için elimizi taşın altına koyduk ve şampiyonluğu kovalıyoruz.

Başkan Çeleğen, “Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar ilçemizde spora ve sporcuya destek olmaya çalıştık. Sağlıklı nesiller yetiştirmek için sporun önemini biliyoruz. En önemli yatırım insana yapılan yatırımdır. Ülke gençlerinin iyi yetiştirilmesinin yolunun eğitimle birlikte spordan geçtiğini düşünüyoruz.

Spora hizmet ise gönül işidir. Biz de Ekinözü Belediyesi olarak şehrimize ve takımımıza destek olmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Ekinözü Cela Belediyespor’un bulunduğu yerden daha iyi yerlere gelmesi için elimizden gayreti göstererek ilçemizdeki sporseverlerin yüzünü güldüreceğiz” dedi.

 “Amacımız spor kulüplerine destek verip, her gencimizin spor yapabilmesini sağlamak. İlçemizdeki spor  tesislerinin çoğaltılması bizim görevlerimiz arasında olacak. Gençlerimize istedikleri sporu rahatça yapabilecekleri ortamlar hazırlamak için elimizden geleni yapacağız. Şuanda FİFA standartlarındaki  sahamızın çalışmaları tamamlanmak üzere. Yukarı İçme’de bir halı sahamız bulunuyor. İnsana yatırım,  gençlere yatırım söz konusu olursa limit koymadan kaynak aktarmaya çalışıyoruz. Gençlerimizin fiziksel ve manevi eğitimlerinde önemli bir yeri olan amatör sporu desteklemeye devam edeceğiz. Gençlerimiz,  Kahramanmaraş 2. Amatör Lig’de Ekinözü’müzü temsil ediyorlar. Gençlerimizin başarılı olduklarında  yüzlerinde oluşan pırıltıya ortak olmayı amaçlıyoruz.

Biz, Ekinözü sevdalısıyız. Gençlerimizin gözlerindeki ışıltıyı ve parıltıyı gördükçe bizler de çok seviniyoruz. Spor yapan gençlerin daha sağlıklı, barışçıl, çalışkan ve medeni cesareti yüksek olduğunu biliyoruz. Bu yüzden sporcularımıza malzeme yardımında bulunuyoruz. Her zaman onların yanında olacağız. Önümüzdeki aylarda başlayacak karşılaşmalarda başarılar diliyoruz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol