Öne Çıkanlar ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR! TÜRKİYE GENELİ 5 BİN 801 KİŞİYİ ELEDİ ÇİÇEK EKİNÖZÜ SEÇİME VE İKTİDARA HAZIR öneri BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE İŞKUR FARKI

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN BOZDAĞ’DAN, MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK
 Pazarcık İlçe Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, sporun ve her dalda faaliyet gösteren sporcuların desteklenmesi gerektiğine vurgu yaparak: “Türkiye 3. Band Bilardo Şampiyonalarında derece yapmış, hemşehrimiz, gururumu Milli Bilardocumuz Şemsettin Azimli’ye belediye olarak sponsor olduk.

İnşallah belediyemizin desteğiyle, büyük başarılara imza atarak, bizleri gururlandırmaya devam edeceğine inanıyoruz.

Yeni kurduğumuz Pazarcıkgücü Spor Kulübümüz bünyesinde, faaliyetlerini sürdürecek olan bilardocumuz Şemsettin Azimli’ye ve belediyemize,  önümüzdeki günlerde imzalayacağımız sponsorluk anlaşmamız şimdiden hayırlı olsun. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Bozdağ, aynı zamanda gençleri de spora teşvik etmek için belediye olarak çalışmalarının devam edeceğini sözlerine ekledi.

Milli Bilardocu Şemsettin Azimli, Başkan Bozdağ’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek: “Başkanımızdan aldığım bu destek ve moralle, inşallah büyük başarılara imza atacağım” diye konuştu. 



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol