Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

BAL’IN DÜĞÜMÜ FİNAL MAÇI İLE ÇÖZÜLECEK

Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselmek için mücadele eden ATC Atletic Maraşspor ile Helete Demirspor, sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Alınan sonuçla ATC Atletic Maraşspor, önümüzdeki hafta Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Gençlikspor ile final maçına çıkacak. Final maçında galip gelen takım adını BAL’a yazdıracak.

Kahramanmaraş 1. Amatör Küme Büyükler Liginde gruplarını ilk 2 sırada tamamlayan 6 takım adını Play-Off’a yazdırmıştı. Play-Off maçları geçtiğimiz Pazar günü 5. hafta karşılaşmaları ile son buldu. Batıpark Futbol Sahası’nda ATC Atletic Maraşspor ile Helete Demirspor takımları karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya Kahramanmaraşlı futbolseverler büyük ilgi gösterdi.

Yoğun yağmur yağışı altında başlayan mücadeleye Helete Demirspor baskılı başladı. Dönen topları alarak sık sık pozisyon bulmaya çalışan mavi – siyahlı ekip, baskıya rağmen aradığı golü bulamadı. ATC Atletic Maraşspor ise uzun toplarla etkili olmaya çalıştı.

Karşılaşmanın 34. dakikasında Fatih İnce’nin yere düşürülmesiyle AT Atletic Maraşspor, penaltı kazandı. Penaltıda topun başına geçen İlker Akkaya, topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Ardından baskısını artıran Helete Demirspor, ilk yarının sonlarına doğru pozisyonlar bulmasına rağmen golü bulamadı.

2. yarı baskısını sürdüren mavi – siyahlı ekip aradığı golü 57. dakika da Ahmet Ak’ın ayağından buldu. Karşılaşmanın devamında her 2 takımda zaman zaman pozisyonlar bulsa da gol için sonuç vermedi ve karşılaşma 1-1’lik sonuçla tamamlandı. Alınan bu sonuçla ATC Atletic Maraşspor ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Gençlikspor arasında önümüzdeki hafta final maçı oynanacak. Final maçının galibi Kahramanmaraş’ı BAL’da temsil etme hakkı kazanacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol