banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

AVRUPA 3. SÜ BOKSÖRÜMÜZ TAYYAR YUVAYA DÖNDÜ
             Boksörümüz 28 Temmuz 2017 Cuma günü Kahramanmaraş’a döndü. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak sporcumuza karşılama programı organize edildi. Avrupa 3. Sü  Boksörümüzü; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Basın Yayın Şube Müdürü Mustafa Arguz, Onikişubat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Kadir Gemci, Sporcumuzun ailesi, antrenörü ve arkadaşları tarafından otogardan davullarla zurnalarla, çiçeklerle büyük bir sevgi seli ile  karşılandı. Tayyar’a konvoyla şehir turu attırılarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne getirildi.
İdari bina konferans salonunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Onikişubat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Kadir Gemci, sporcumuzun babası ve Boks İl Temsilcisi Bekir Türkoğlu, Antrenörü Ömer Köse ve boksörümüz basın toplantısı yaparak açıklamalarda bulundular.  İl Müdürü Kabakcı geçmişten bu güne boksta gelinen durumu yapılan yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgi vererek şunları söyledi” Türkoğlu spor kariyerini yıldızlarla doldurmaya ve hedefine emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. 2015 yılında minikler kategorisinde Türkiye ikincisi, 2016 yılında yine minikler kategorisinde Türkiye ikincisi, 2017 yılında üst minikler kategorisinde Türkiye şampiyonluğu ve şimdi de Avrupa Şampiyonasında Bronz madalya alan Sporcumuz azimli çalışması, antrenörünün gayretleri ve ailesinin desteği ile Olimpiyat hedefine emin adımlarla yürümeye devam ediyor. Sporcumuzu elde ettiği başarılardan dolayı tebrik eder başarılarının devamını temenni ederim” dedi.

            Ali İhsan Kabakcı’nın açıklamalarının ardından sırasıyla Boksörümüz Tayyar Türkoğlu , Boks İl Temsilcisi ve Sporcumuzun Babası Bekir Türkoğlu, Sporcumuzun Antrenörü Ömer Köse basına açıklamalarda bulundular. Basın Toplantısının ardından İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı Avrupa Üst minikler Şampiyonasında 3.lük elde eden sporcumuz Muhammet Tayyar Türkoğlu’nu elde ettiği başarıdan dolayı tebrik ederek altın hediye etti. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol