Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ SAHADA ÇALIŞIYORUZ! Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

ASLANLAR HACETTEPE İÇİN ANKARA YOLCUSU

Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü kendi sahasında Uşakspor’u 2-1 mağlup eden Kırmızı – Beyazlı ekip Kahramanmaraşspor Hacettepespor maçından da 3 puan bekliyor. Direktör Sinan Yücer ve yardımcı antrenörler nezaretinde çalışmalarını tamamlayan Kırmızı-Beyazlı futbolcuların morallerinin oldukça iyi olduğu gözlendi.

Teknik Patron Yücer, “İyi oynuyoruz, kazanmak için mücadele ediyoruz, futbolcularımın performansından memnunum, Hacettepe karşısında da en iyisini yapmaya çalışacağız” dedi.

Sahadan 3 puanla ayrılanın kendileri olacağını belirten Yücer, “Hafta boyunca iyi çalıştık, yönetimin, teknik heyetin ve futbolcuların moralleri oldukça iyi. Sahaya moralli çıkacağız. Sahadan 3 puanla ayrılan taraf olmak istiyoruz. Bu maçı da inşallah kazanacağız ve ligdeki çıkışımızı sürdüreceğiz. Çünkü biz Kahramanmaraşspor’un kaybetmeyi sevmeyiz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol