Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

AKAN; ETİMESGUT GALİBİYETİ BİR ÇIKIŞTI, ZAMANLA DAHA İYİ OLACAĞIZ!

TFF 2.Lig kırmızı Grup 21. Hafta müsabakasında  deplasmanda Etimesgut belediye sporu 2-1’lik skorla geçen Piserro  Kahramanmaraşspor teknik patronu Bülent Akan , oyuncularını tebrik etti ve galibiyeti taraftara armağan etti.

“BİZİM İÇİN STRATEJİK BİR MAÇ OLDU”

Takım olarak Etimesgut  maçına çok iyi hazırlandıklarını belirten Bülent Akan; “Rakibin artılarını ve eksilerini iyi analiz etmiştik. Etimesgut kendi sahasında ayağa iyi pas yapan, kanat varyasyonlarını iyi yapan ve sentetik sahayı avantaja çeviren  iyi bir takımdı. Bizde hafta başından bu yana yaptığımız çalışmalarda bu konu üzerinde durduk. Maçın genelinde rakip topla daha fazla oynayan taraf olarak görünse de bizim stratejimiz 2. Bölgede bekleyip hızlı oyunla 3. Bölgeye atacağımız sızma toplarla sonuca gitmekti ve bunu başardık. Son 10 dk rakibin şuursuzca doldur boşalt oyununu doğru pozisyon alarak ve iyi mücadele ederek  savuşturduk. Bu tarz durumlarda daha çok pas yapıp topun bizde kalmasını sağlamalıyız. Pas oyunumuzu ve hücumda savunmada geçişleri geliştirmemiz gerekiyor zamanla çok daha iyi olacak diye düşünüyorum.

Bizim için stratejik bir maç oldu. Play-off hattına yaklaşmak için mutlak kazanmamız gereken bir maçtı. Güzel bir galibiyet aldık Kazandığımız için mutluyuz. Oyuncularımı tebrik ediyor her zaman  yanımızda olan başta başkanımız Sayın  Fatih Mehmet Ceyhan’a, yöneticilerimize, kulüpte görev yapan idari ve yardımcı mesai arkadaşlarımıza, taraftar gruplarımıza ve basınımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol