banner1482
Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

AKAN: “3 MAÇLIK SERİYİ YAKALADIK, İNŞALLAH DEVAMI GELECEK!”

İki takımın da çok iyi mücadele ettiğini vurgulayan teknik direktör Bülent Akan , "Bu maç la birlikte 3 maçlık bir seri yakaladık bu süreçten  dolayı kendimizi iyi hissediyoruz ileriye daha umutla bakabiliyoruz. Bu başarı sadece bana  ait değil Kahramanmaraşspor kulübünde görev yapan herkesin emeği ve katkısı var.  Ayrıca bu kulübü seven ve her durumda karşılıksız destek verenlerin başarısı. Soğuk havaya rağmen Stattaki atmosfer harikaydı. Gruptaki en bilinçli taraftara sahibiz maçlarda destekleri ile motivasyon sağlıyorlar. Bu galibiyete taraftarlarımızla birlikte ulaştık. Nitekim Haluk golü attığında maraton trübünü ile kucaklaştı. Kalpleri bizimle atan tüm taraftarlarımıza ve Kahramanmaraşspor sevdalılarına çok teşekkür ediyorum.  12 Şubat stadyumu  bizim için özel bir yer." dedi.

GERÇEK OYUN SİSTEMİMİZ

Oyuncularının performansıyla ilgili değerlendirmede bulunan Akan, Oyuncularımız her geçen  gün daha disiplinli, dinamik ve sistemli bir şekilde oynuyor. Bunun da etkisiyle kalitelerini sahaya yansıtmaya başladılar birlikte kompakt oyun oynayınca performanslarında gözle görülür artış başladı. özellikle ilk yarıdaki 35 dakikalık oyunumuz gerçek oyun sistemimiz, bunu pas oyunu ile geliştirmemiz gerekiyor. Biz kadro yapısı olarak değişen, gelişen ve yarışan bir takımız. Zaman zaman genç oyuncularımıza da şans veriyoruz. Genç oyuncularımızla birlikte Transfer ettiğimiz oyuncular bu değişime ve gelişime katkı sağladıklarında çok farklı bir takım olacağımıza inanıyoruz. Şuana kadar hepsinin çalışmalarından memnunuz. Özelikle attığımız goldeki geçişler ve doğru organizasyon çok önemliydi  hücumda çok etkiliydik ve harika bir maç çıkardık. İlk yarı 2-0 önde devre arasına girebilirdik. Aynı şekilde Takım savunmasını  iyi yaparak rakibe fazla pozisyon vermedik. Takım halinde iyi performans gösteren oyuncularımı yürekten kutluyorum.

PENALTI POZİSYONUNDAN MUTLU DEĞİLİM!

Akan, maçın hakemi ile ilişkin soru üzerine ise "Penaltı pozisyonundan dolayı mutlu değilim. Çok net penaltı.Zor bir pozisyon olmamasına rağmen bunu içerde mi dışarda mı diye süzememesi ve 45 dk da 5 dk uzatma veren hakem artı 3 dk daha uzatması ve özellikle duran top Kullandırmaya çalışması çok manidar.  maçı idare ettiklerine  inanıyorum. Sakin kaldılar. Böyle zor bir maçta önemli pozisyonlarda çelişkili kararlar verdiler." değerlendirmesinde bulundu

TECRÜBELİ TEKNİK SORUMLU AKAN : "KAZANMAYI HAK ETTİK"

Maç boyunca iyi performans gösterdiklerini aktaran Akan , "Bu maçı kazanmak bizim için çok önemliydi. Zor bir maç olacağını biliyorduk. Özellikle yeni aramıza katılan  oyuncularımız fiziksel olarak yüzde yüz hazır olmasa da böyle maçlarda kazanmak önemli. Sahada her şeyimizi verdik ve kazanmayı hak ettik. kazanma alışkanlığını  sürdürdüğümüz için memnunuz." dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol