banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

1920 MARAŞSPOR’DA DSİ MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
 Son oynadığı 6 maçta 6 galibiyet alarak gözünü zirveye diken Turkuaz Beyaz’lı ekip’te 7’ de 7 yaparak ilkyarıyı zirvede bitirmek istiyor. Kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarına devam eden 1920 Maraşspor’da moraller üst seviyede. Teknik Direktör Kadir Ardıç yönetiminde Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda, güç ve kuvvet çalışmasıyla devam etti.

 

Teknik Direktör Kadir Ardıç yaptığı açıklamada;  “Son oynadığımız 6 maçta 6 galibiyet alarak güzel bir ivme yakaladık. 13. Hafta Bay olduğumuz için ilk yarının son maçını bu hafta kendi sahamızda Elazığ Dsi Spor ile oynayacağız. Hedefimiz bu maçtan da galibiyetle ayrılarak diğer maçların sonucuna bakacağız. Bildiğiniz gibi bu ligde kolay maç yok. Elazığ Dsi Spor maçına da ciddi şekilde hazırlanıyoruz. Bu maçı da alarak ilk yarıyı 7’de 7 yaparak üst sıralarda bitirmek istiyoruz” dedi.  

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol