banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

1920 MARAŞ SPOR VOLEYBOL 1. LİGDE
  

1-3 Mart 2019 tarihleri arasında Malatya’da oynanan Voleybol Erkekler 1. Lige yükselme yarı final müsabakalarını D grubunda birinci olarak tamamlamış ve final play offlarına yükselmişti.

1920 Maraş Spor Erkek Voleybol takımı 11-13 Mart 2019 tarihleri arasında Malatya’da oynan final maçları sonunda Şampiyon olarak Voleybol Erkekler 1. Lige yükseldi.

1920 Maraş Spor Kulübü 2. Başkanı Çetin Hurşitoğlu, oldukça mutlu olduklarını ifade ederek: “Takım olarak inandık ve başardık. Takımımızı hiçbir zaman yalnız bırakmayan Kulüp Başkanımız Av. Burak Yılmaz’a, her zaman kulübümüze desteklerini esirgemeyen kulübümüze her zaman destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’a, teknik heyetimize, sporcularımıza ve saygıdeğer Kahramanmaraş Halkına teşekkür ediyoruz. Kahramanmaraş’ımızın adını Türkiye Voleybol 1. Liginde duyurmaktan dolayı oldukça gururlu ve mutluyuz” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol