Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ SAHADA ÇALIŞIYORUZ! Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

12 ŞUBAT’TA ÇÖKÜŞ DEVAM EDİYOR
 12 Şubat Stadı'nda oynanan karşılaşmaya iki takım da dengeli başladı. Kahramanmaraşspor maçın ilk 10 dakikasında bir tanesi Razak, bir diğeri de Aytaç Deniz’in yakaladığı pozisyonlarla gole çok yaklaştı. İlk yarının bitimine saniyeler kala kaleci Ahmet’in hatalı pası İrfan’da kaldı. Fethiyespor’lu İrfan Başaran topla ceza alanına girdi ve takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. İlk yarı bu skorla sona erdi. 

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf Fethiyespor'du. Üst üste geliştirdiği ataklarla farkı artırmaya çalışan Fethiyespor, 60'ta yine İrfan'ın sahneye çıkmasıyla skoru 2-0'a getirdi. Kahramanmaraşspor, en azından maçtan 1 puan çıkarabilmek için rakip kaleye yüklendi ve tehlikeli olmaya başladığı anlarda Razak topla ceza alanına girdi. İki savunma oyuncusu arasında kalan Razak düşürülünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Erhan Kurt, golü attı ve durum 2-1 oldu. Ancak Kahramanmaraşspor'un beraberlik umudu 4 dakika sürdü. 84'te Ahmet Aras Fethiyespor'un 3. golünü atarak maçın skorunu belirledi. Kahramanmaraşspor, kendi sahasında konuk ettiği Fethiyespor’a 3-1 mağlup oldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol