banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

12 ŞUBAT STADYUMUNDA BİSİKLETLİ GÜNLER
 21 Mart 2018 çarşamba günü Bisikletli Günlerin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan KABAKCI, Spor Şube Müdürü Yusuf Bayram DEMİRCİ, Tesis amirleri ve vatandaşlarımız katıldı.

İl Müdürü KABAKCI Bisikletli günlerin ilk gününde vatandaşlarla, saha kenarında bisikletler için ayrılan 4 kulvarda pedal çevirdiler. Etkinliğe katılan 7 den 77 ye tüm vatandaşlar uygulamadan duydukları memnuniyeti ifade ederek gönüllerince bisikletlere bindiler.

İl Müdürümüz etkinliğe katılan basın mensuplarına yaptığı açıklamada '' Yaşam kalitesini artırmak ve ülkemizin sağlık giderlerinin azaltmak adına tüm halkımızın  hareketli bir yaşam tarzı benimsemesi gerekiyor. Bu anlamda tüm spor tesislerimiz vatandaşlarımızın hizmetindedir. Bu gün çağımızın en büyük sorunlarından olan obezite ile mücadele için büyük çaba sarf ediyoruz. Halkımızda farkındalık oluşturmak sporla sağlıkla buluşturmak adına bir çok proje gerçekleştirdik. Bisikletli günler de bunlardan biri. Tüm vatandaşlarımızı Yaşam Boyu Spor projesi kapsamında 12 Şubat Stadında hergün yürüyüş ve koşu yapmaya, Pazartesi, Çarşamba ve Cuma   günleri            16:00-20:00 saatleri arasında “Sağlık için pedal çevir” Sloganından hareketle tüm vatandaşlarımızı Bisiklet sürmeye bekliyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol