banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

11. ULUSAL KURTULUŞ GÜREŞ TURNUVASI SONA ERDİ
 Batıpark Spor Salonu’nda Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen güreş turnuvasına, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, İstanbul Sancaktepe Spor, Ankara ASKİ Spor, Ankara TEDAŞ, Ankara İller Bankası, Tokat, Çorum, Kocaeli, Bursa, Erzurum Büyükşehir Belediyespor  ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor olmak üzere 130 sporcu katıldı.

 

 

Kıran kırana geçen müsabakaların sonunda takım halinde Ankara TEDAŞ 1. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor 2., Kocaeli Körfez Belediyesi 3. Oldu.

Güreş Turnuvası’nda 8 sıklette müsabakalar yapıldı ve birincilere 5 bin, ikincilere 3 bin, üçüncü ve dördüncülere de bin TL ödül verilirken, 1. Takıma 4 bin, 2. Takıma 3 bin, 3. ve 4. Takımlara ise 2’şer  bin TL takım tasnifi ve kupaları verildi.

Ödül töreninde bir konuşma yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç: “Bundan 97 yıl önce kahraman ecdadımız birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek işgalci güçleri şehrimizden kovmuştur. Bizler de bu tür etkinliklerle kahraman ecdadımızı yad ederek ecdadımızın kahramanlığını gelecek kuşaklara aktarıyoruz.

 

 

 

Güreşin beşiği olan Kahramanmaraş’ta başta güreş sporumuz olmak üzere sporun her branşına destek veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz.

İlimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesince düzenlediğimiz Ulusal 11. Kurtuluş Güreş Turnuvası’na katılan tüm takımlarımızı ve güreşçilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. 12 Şubat tarihine kadar devam edecek olan kurtuluş haftası etkinliklerimize tüm halkımızı davet ediyor, herkese saygılar sunuyorum” dedi.

Dereceye giren güreşçilere madalyaları ve para ödülleri AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve diğer ilgililer tarafından verildi.

 

 

 

 

Ulusal 11. Kurtuluş Güreş Turnuvası’nda dereceye giren güreşçilerin isimleri şöyle;

57 Kg.

1.Ziya Daylak, 2.Şaban Kızıltaş, 3.Ahmet Peker

61 kg

1.M.Emin Öğüt 2.Mustafa Kartal 3. Utku Doğan

65 kg

1.Selahattin Kılıçsallayan 2.Selim Kozan 3.M.Recep Aktaş

70 kg

1.Mustafa Kuyucu 2.Samet Ak 3. Serhat Aslan

74 kg

1.Ayhan Sucu 2. Ender Coşkun 3. Mehmet Özdemir

86 kg

1.Ahmet Bilici 2. Osman Geçen 3. Fırat Binici

97 kg

1.Fatih Yaşarlı 2. Mustafa Sessiz 3. Ali Önceoğlu

125 kg

1.Kenan Gör 2.Onur Alkanoğlu 3. Bekir Eryücel

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol