Resimlerde gördüğünüz çirkinlik, sorumsuzluk sizin eseriniz. Yollara tehlike saçıyorsunuz,  haberiniz var mı? Sorumsuz, vicdansız, daha çok kazanma isteği ile hazır beton santralleri, yani hazır beton firmaları, mikser başına d aha fazla kazanç elde etmek için, standardın üzerinde araçlarına hazır beton atınca, ortaya abu manzara çıkıyor.

Hazır betonu araca fazla yükleyince, bir yerlerden taşıyor, yollara dökülüyor, tepecikler oluşuyor, bu tepecikler de kazalara sebebiyet veriyor.

Özellikle eğilimli yollarda, araçların viraj dönümü sırasında çok yaşanıyor bunlar.

Yolları katlediyorlar, mahvediyorlar.

Bir Allah’ın kul çıkıp da, “Ne yapıyorsunuz siz, yolları işkenceye çeviriyorsunuz!” demiyor. Belki de diyemiyorlar, kim bilir.


Haberi face’ye sevgili kardeşim Veli Karalar koyunca, bize de malzeme çıktı deyip, bu sorumsuzlukların ve sorumsuz sürücülerin olduğu kadar, duyarsız firmaların da kulaklarını çekmek üzere, sorumlu gazeteciliğimizi ortaya koyalım istedik.

 

Veli Karalar cezadan bahsediyor! Ne cezası sevgili kardeşim. Ayda eline 2 bin lira zar zor geçen memur, bunu saniyede kazanan firmaya ne hakla ve hangi haddiyle ceza yazabilir ki…

Babayiğit diyorsun. Bu zamanda tek babayiğit var, o da para. Yani rüşvet…

Resimler Ilıca girişinde çekildi. Şeridin biri dökülen betonlardan dolayı kapandığı için, yol tek şerit. İnanmayan varsa, yetkili ya da yetkisiz, gidip görebilirler.

Hadi kuldan korkmuyorsunuz, utanmıyorsunuz da, insan biraz Allah’tan korkar be!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol