banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

 ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASINA AKADEMİSYEN ADAY
 Başkan adayı Yard. Doç. Dr. Ziya Dumlupınar, ZMO Kahramanmaraş şube binasında yaptığı açıklamada, son iki dönemdir hem genel kurul delegesi hem de TMMOB delegesi ve son dönemde aynı zamanda yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptığını, önümüzdeki dönemde de başkan olarak hizmet etmek istediğini belirtti.

Adaylık açıklamasını mevcut yönetim kurulu üyeleri; 2. Başkan Mustafa Kırbaş, Dr. Yasemin Keçecioğlu, Mustafa Kulotu, Durdu Gürbak ve İbrahim Gül ile birlikte yapan Dumlupınar, yeni dönemde odamıza ve meslektaşlarımıza daha iyi hizmet edebilmek için aday olduğunu bildirdi.

Oda-üye ilişkilerini daha da geliştireceklerini, Odanın kurumsal olarak daha iyi temsil edilmesine çalışacaklarını, yazılı ve görsel medyada daha çok yer alarak Ziraat Mühendisliği mesleği ve meslektaşlarının sorunlarını ve çözüm önerilerini kamuoyunda sürekli canlı tutacaklarını söyleyen Ziya Dumlupınar, ilimizde düzenlenen veya düzenlenecek olan tarım festivallerinin daha iyi tanıtılması, katılımın daha geniş olması için de ZMO olarak her türlü desteği vereceklerini açıkladı.

Dumlupınar, adaylık açıklamasını “Yeni dönemde Allah’ın izni, üyelerimizin desteği ile göreve gelirsek, ZMO olarak Kahramanmaraş’ta tarımın yapıldığı her mecrada, her ürün kaleminde ve meslektaşlarımızın çalıştığı her sektörde Ziraat Mühendislerinin yanında olacağız” diyerek bitirdi.

 YRD. DOÇ. DR. ZİYA DUMLUPINAR KİMDİR?

1979 Elbistan doğumlu olan Ziya DUMLUPINAR, ilk ve orta öğrenimini Elbistan’da bitirdikten sonra 1998 yılında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümünde başladığı lisans öğrenimini 2002 yılında bitirdi. Aynı üniversitede 2005 yılında Yüksek Lisanstan 2010 yılında da Doktora programından mezun oldu. 2003-2012 yılları arasında Araştırma Görevlisi olarak çalışan Ziya DUMLUPINAR, 2012 yılından itibaren de Tarımsal Biyoteknoloji Bölümünde Yrd. Doç. Dr. olarak görev yapmaktadır. Ulusal ve Uluslararası birçok bilimsel çalışması bulunan DUMLUPINAR, iyi derecede İngilizce bilmekte, evli ve üç çocuk babası. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol