banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

ZAFER PARTİSİ AMASYALI ÇİFTÇİLERİN MECLİSTE SESİ OLDU!

Tarım Kredi Kooperatifine olan borçlarından dolayı daha önce traktörleri icra yoluyla alınan köylülerin şimdi de kamyonetleri ve otomobillerinin icra yoluyla alınmaya başlandığına dair bilgiler kamuoyunda yer almıştır. Seracılığın yaygın şekilde yapıldığı köyde, çiftçilerinin bir kısmının da kooperatife olan borçlara kefil olmaktan icralık olduğu açık kaynaklarca ifade edildiğini söyledi.

Zafer Partisi Genel sekreteri ve Adana Milletvekili İsmail Koncuk, Tarım Kredi Kooperatifine olan borçlarından dolayı daha önce icra ile alınan traktörleri yediemin olarak çiftçiye geri verildiğini fakat açık kaynakların ifadelerine göre şimdi de jandarma tarafından yapılan trafik uygulamasında borçlu çiftçinin eli ayağı olan araçlarının denetimlerde toplanmaya başlandığı bildirdi.

KÖYLÜNÜN VE ÇİFTÇİNİN DAHA FAZLA MAĞDUR EDİLMEMESİ İÇİN BU UYGULAMA BİR AN ÖNCE SON BULMALIDIR!

Son zamanlarda bunun gibi haberler kamuoyunu oldukça meşgul etmektedir. Çiftçilerin seslerinin duyulması ve sorunlarının çözülmesi adına Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını isteyerek verdiği önergede konuyla ilgili Bakanlığın alması gereken acil eylem planını sordu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol