banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

ZABUN: “TÜRKİYE KÜRESEL KULVARDA DAHA DA GÜÇLENECEK”
 TSO Başkanı Serdar Zabun açıklamasında şu görüşlere yer verdi:​

“Türkiye’de bir kez daha milli irade tecelli etmiş ve 16 Nisan 2017 günü, demokrasi ve istikrar adına çok önemli bir sınavı başarıyla tamamlamıştır. Yüksek katılım ile gerçekleşen Anayasa değişikliğine ilişkin halkoylaması, demokrasinin en güzel örneklerinden biri olarak Türkiye tarihine geçmiştir. Milletimiz ferasetiyle tercihini yapmış, kararını vermiştir.

Milletimiz, sistem değişikliğine yönelik bu tarihi dönüşüm kararını birlik ve beraberlik içerisinde almış, ülkemizin en kritik hararları huzur ve güven ortamında alabileceğini net bir şekilde ortaya koymuştur.

Şimdi, hayata geçecek yeni sistem ile Türkiye’nin değişen küresel ekonomiye tam uyumu ve sürdürülebilir büyüme ile aydınlık yarınlara kavuşması, hızlı karar mekanizması ve icraatlarla mümkün hale gelecektir.

Türkiye yep yeni büyüme stratejileri ile bilim, teknoloji, sanayi, istihdam ve tarım alanında köklü ve yeni bir perspektif ile küresel kulvarda daha da güçlenecektir.

İnanıyorum ki, Kahramanmaraş ta bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirecek, ekonomik büyüme ve sosyal gelişme adına bu tarihi süreci, yaşam standartları ile Türkiye’nin en gelişmiş illeri arasına girerek tamamlayacaktır.  Ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.” 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol