banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

 ZABUN, SİYASET BİR GÖNÜL İŞİ

Soğuk havaya rağmen siyaset ısınıyor ve partilerde aday adayı sayıları her geçen gün artarken, bu rekoru elinde tutan AK Parti’den bir aday adayı daha siyaset sahasında kendine yer edinmek için aday adayı olduğunu açıkladı.

Kentin en büyük otomotiv firmalarından Peugeot yönetim kurulu başkanı Mehmet Zabun, gönül verdiği AK Partiden aday adayı olduğu için mutlu olduğunu söyledi, siyasi ve ekonomik istikrar için bu ülkenin AK Partiye ihtiyacı olduğunu kaydetti.

Parti binasında, toplantı salonundaki aday adaylığı açıklamasına, kendisine destek veren meslektaşları, arkadaşları ve dostları önünde nezih biri konuşma yapan ve siyasetin bir gönül işi olduğuna vurgu yapan Mehmet Zabun, iç ve dış mihrakların ülkeyi bölmeye yönelik gayretlerine fırsat verilmeyeceğinin de altını çizdi.

Kısa ve öz cümlelerle konuşmasını tamamlayan Zabun’a, AK Parti il başkan yardımcıları tarafından başvuru belgesi takdim edildi, aday adaylığı alkışlandı.

 


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol