banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

YÜZ KORUMAYLA GELMESİNE GEREK YOK!
 Ziyarette konuşan Parti Meclisi Üyesi Ali Öztunç, Başbakan Ahmet Davutoğlu için alınan güvenlik önlemlerini eleştirdi. Kahramanmaraş'a Gaziantep üzerinden geldiklerini belirten Öztunç, Başbakan'ın kurtuluş bayramına katılma etkinlikleri öncesinde görevlendirilen yaklaşık yüz tane koruma polisiyle uçakta birlikte seyahat ettiklerini söyledi.

BAŞBAKAN KORKMASIN!

Çok sayıda partilinin de ilgi gösterdiği toplantıda Parti Meclis Üyesi Ali Öztunç: "Başbakan korkmasın. Yarın Sayın Başbakan Maraş'a geliyor. Biz bugün Antep'e gelirken bizim uçağımızda kim vardı biliyor musunuz? Yaklaşık yüz tane koruma polisi vardı, Sayın Başbakan'ın korumaları, Antep'e beraber geldik. Maraş'a geliyorlar, Sayın Başbakan geliyor diye. Yüz tane korumayla gezmesine gerek yok Sayın Başbakan'ın, Kahramanmaraş'taki polise de güvensin. Kahramanmaraş halkından Sayın Başbakan'a zarar gelmez. Kahramanmaraşlılar bu güne kadar kendisine gelen hiçbir siyasiye zarar vermediler. Boşuna korkmasın, elini kolunu sallayarak gezsin sokaklarda Sayın Başbakan, öyle yüz korumayla gezmesin Sayın Başbakan." dedi.

GEÇEN SENE SURİYE,  BU YIL SUR

Güneydoğu'da süren çatışmalar nedeniyle her gün şehit haberleri geldiğini, gençlerin öldüğünü hatırlatan Ali Öztunç, Türkiye'yi bu noktaya 14 yıllık AK Parti iktidarının getirdiğini ileri sürerken,  geçen yıl Suriye'ye bakıp üzülürken bu yıl 'Sur' dediklerini aktardı ve;  "Türkiye siyaseti çok zor günlerden geçiyor, Güneydoğu'muzda her gün şehitler geliyor, her gün gençler ölüyor, her gün olaylar yaşanıyor. Geçen sene Suriye'ye bakıp üzülüyorduk, bu yıl Sur diyoruz. Sur'un görüntüsü ortada, insanlar evlerinden oldular, insanlar katlediliyorlar. Orada PKK'lı terörist varsa gereğini yap devlet olarak ama gariban vatandaşın da üzerine gitme, devlet vatandaşını korumak zorundadır. 14 yıldır hükümetteler, zamanında oraya silah sevkiyatı yapılırken, oraya teröristler konuşlanırken valilere 'sesinizi çıkartmayın' diyen iktidar, bugün Türkiye'yi bu noktaya getiren iktidardır." diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol