banner1482
Öne Çıkanlar dizi SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN

Bu haber kez okundu.

YIKILMADIK, AYAKTAYIZ!
 Seçimlerin üzerinden geçen yaklaşık 3 haftalık zaman dilimi ardından, basın mensupları ile bir araya gelen MHP Dulkadiroğlu ilçe başkanı Mustafa Akpınar, teşkilatı ile birlikte yılmadan, yorulmadan, bıkıp usanmadan çalışmalarına devam edeceğini, halka verilecek hangi mesaj varsa iletmekten geri kalmayacaklarını söyledi.

1 Kasım seçim sonuçlarının mesajını teşkilat olarak çok iyi okuduklarını, aldıklarını belirten Başkan Akpınar, seçim sürecinde iktidarın kullandığı ekonomik ve siyasi imkânların kendileri ile eşit olmadığından bahisle, “Biz seçim boyunca devlet imkânlarını kullanmadık, işadamlarından herhangi bir şey talep etmedik, hiç kimseden bir talebimiz olmadı. Kendi imkânlarımızla seçim çalışmalarını sürdürdük” dedi.

ÇALIŞARAK EKSİKLİKLERİMİZİ GİDERECEĞİZ

Konuşması sırasında özeleştiri yapmaktan da geri kalmayan Akpınar, kendi yöresini seçim sürecince karış karış gezdiğini, ancak her ne hikmetse AK Partinin özellikle Bertiz yöresinde elde ettiği kazanımları ve zaferin sonucunu anlamakta zorluk çektiğini belirtti, “Bertiz ve yöresinde sağlık ocağı yok, ulaşım yok, herhangi bir giden hizmet yok. Buna rağmen alınan oylara hayret ediyorum” diye konuştu, her şeye rağmen de vatandaşın özgür iradesine saygı duymak gerektiğine inandığını belirtmeden yapamadı.

BİZ DE KENDİMİZİ SORGULAMAK ZORUNDAYIZ

38 yaşında, 23 senedir Ülkücü camianın içinde olup, hayatını adadığı MHP’de siyaseti sürdürme azim ve kararlılığı ile bilinen Akpınar, ülkenin ve meclisin MHP’ye ihtiyacı olduğunun altını çizdikten sonra, özeleştiri de yaparak, kendilerini de sorgulayarak eksiklikleri gidermek zorunda olduklarını ifade etti, son olarak şunları söyledi; “Muhalefetime devam edeceğim. İnanıyorum, gün gelecek, bu ülkenin tüm insanları oylarını MHP’den yana kullanacaklar. Belki 1 Kasım seçimlerinde az oy aldık ama çok şükür yıkılmadık, ayaktayız. 2 yılda 4 seçim yaşadık, kolay değil…”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol