Öne Çıkanlar dizi TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! KAHVE İÇİRECEK 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

YENİDEN REFAH PARTİSİ TEŞKİLATLANMAYI SÜRDÜRÜYOR
 Geçici parti il binasındaki toplantıda kuruculara kurulu belirlendi. Ve teşkilat tanıtım toplantısında belirlenen ilçe teşkilat başkanlarına beratları takdim edildi. Buna göre;

Onikişubat ilçe başkanlığına Muhammed Aydoğar, Dulkadiroğlu ilçe bakanlığına Yaşar Yıldız, Türkoğlu ilçe başkanlığına Celalettin Kaplan, Elbistan ilçe başkanlığına Hacı İbrahim Bıçak, Ekinözü ilçe başkanlığına Safi Çelik, Pazarcık ilçe başkanlığına Yunus Sarıaltun, Andırın ilçe başkanlığına ise Muhammed Kaya atanırken, İl Başkanı eski SSK İl Müdürü Mehmet Dere, diğer ilçelere de atamaların en kısa zamanda yapılarak teşkilatlanmanın tamamlanacağını belirtti.

İl Başkanı Mehmet Dere, hayırlı hizmetlere vesile olması dileği ile yol ve kader arkadaşlarına başarılar dilerken, ülkenin iç ve dış siyasetine ilişkin düşüncelerini de salondaki partililerle paylaştı, YRP’ni yeniden diriliş, yeniden şahlanış olarak yorumladı, “Seçimler yaklaşıyor. Bizim rakiplerimiz şu veya bunlar değil. Bize kim daha iyi hizmet edecekse onun yanındayız, doğruları alkışlamak kadar yanlışları da eleştirmek gibi bir ulvi görevimiz olacak. Bu hareket özümüze dönüş hareketidir. Tabi burada  sizlere de büyük görevler düşüyor. Sizler de bayraktarlık yapacaksınız, bu şehrin, bu milletin, bu ülkenin kalkınması için el ele omuz omuza çalışacaksınız” diye konuştu.

Konuşması ardından kurucu komutanlar (il kurucular kurulu)  olarak nitelendirdiği teşkilat başkanları ile toplu fotoğraf çektirildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol