Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

YENİ AKİT GAZETESİNE BÜYÜK TEPKİ

Özellikle son seçilmiş Başbakan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu hakkında alenen kullandığı çirkin dil ve edep dışı mesnetsiz yaftalamalar nedeniyle binlerce kişi sosyal medya üzerinden Akit gazetesini ve yıkıcı üslubunu protesto etti.  Bilindiği gibi gazetecilik dışında gerçekleştirdikleri operasyonel linç ve itibar suikastleriyle şöhret bulan gazetenin bazı yazarları da katıldıkları televizyon programlarında muhalif liderlere karşı kullandıkları nezaket dışı ifade ve saldırgan tutumlarıyla dikkat çekmekteydi.

TERBİYE SINIRLARI DIŞINDAKİ DİL

Gelecek Partisi İletişim Başkanı Mustafa Mente konuya ilgili yaptığı açıklamada; ‘’Vakit adıyla yayına başlayan, yalan haberlerinden sonra adını değiştiren, yayına başladığı ilk günden bugüne pespaye haberleri ve terbiye sınırlarının dışındaki dili ile Müslümanların yüz karası, kin, nefret ve manipülatif haberciliğin merkezine sadece Edep yahu diyoruz’’  ifadelerine yer verdi.

Ahmet Davutoğlu’nun basın danışmanı Ufuk Karcı da yayınlanan haberde kullanılan yakışıksız ve rezil üsluba atıfta bulunarak ; ‘’ Derler ki, vardır elbet her söze bir cevabımız’’ Sonra devam ederler ;’’önce lafa bakılır laf mıdır diye, sonra söyleyene bakılır adam mıdır diye.’’ Yeni Akit tanıdınız mı kendinizi? ‘’ paylaşımında bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol