banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

YARDIMCIOĞLU; ZENGİN İLE FAKİR ARASINDAKİ UÇURUM BÜYÜYOR

Yardımcıoğlu, hükümetin döviz kurunu tırmandıran faiz indirimine sert tepki gösterdi. Faiz indiriminin kontrolsüz bir enflasyon doğuracağına vurgu yapan BBP’li Yardımcıoğlu, böyle bir girişimin derin bir ekonomik krizden öte toplumsal huzuru bozacağını ve iç kargaşanın önünü açacağını söyledi. Döviz krizinin derinleşmesiyle halkın daha da fakirleşeceğine işaret eden Yardımcıoğlu, hükümetin akademide sadece teorik olarak yer alan ancak uygulamada bir karşılığı olmayan bir hipotez test ettiğini belirterek; Türkiye’nin laboratuvar, Türk milletinin de deney faresi olmadığını kaydetti.

Faizlerin aşağı doğru çekilme hamlesinin deli bir enflasyonu ortaya çıkarttığını dile getiren BBP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Yardımcıoğlu, “Faiz indirimi yapılırsa dolar kurunu dizginlemek imkânsız hale gelecek Yüksek enflasyon değil deli bir enflasyon oluşacak ki işler daha zor hale gelecek” uyarısında bulundu.

“ZENGİNLER DAHA ZENGİN, FAKİRLERDE DAHA FAKİR OLACAK”

Yardımcıoğlu, “Bu kriz domino etkisi yaratacak. Sadece ekonomik değil Toplumsal huzurun iç kargaşanın önünüde açacak. Döviz krizi derinleştikçe halk daha da fakirleşecek. Mega enflasyonun önü açılıyor. Faiz indirimi ile malları değerlenen zenginler daha zengin, fakirlerde daha fakir olacak. İngiltere’de meydana gelen kriz gibi bir zaman gelecek eldeki mal da para etmeyecek. Daha da önemlisi sosyal yıkımlar, ailede büyük çatlaklar oluşacak. Faize karşıyım ve indirilmesini hep istedim ama şimdi değil. Ateşe benzin dökmeyin” dedi.

“BU ÜLKE LABORATUVAR DEĞİL, BU MİLLET DE DENEY FARESİ DEĞİL!”

Hükümetin, Faiz-Sebep-Enflasyon sonuç gibi akademide sadece teorik olarak yer alan ancak uygulamada bir karşılığı olmayan bir hipotez test ettiğine vurgu yapan Yardımcıoğlu, şöyle konuştu: “Dolar yükseliyor ne diyorsunuz sorusunun cevabı, ‘Suriye’de YPG’ye gereken cevabı vereceğiz’ değildir arkadaş!Hangi danışman bu teoriyi toplum üzerinde ispatlamaya çalışıyor, anlam veremiyorum... Faiz-sebep-enflasyon sonuç gibi akademide sadece teorik olarak yer alan uygulamada bir karşılığı olmayan bir hipotez test ediliyor.Bu ülke laboratuvar değildir. Bu millet de deney faresi değildir. Lütfen bu ülkenin insanına bunu yapmayın! Vatandaş, düğününde bir gram altın takamaz hale geldi.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol