banner1482
Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

 VEYSİ KAYNAK’IN BASIN İLE SOHBETİ

Madoevi'ndeki buluşmada memlekete meseleleri üzerine karşılıklı olarak fikir istişaresinde bulunulurken, Veysi Kaynak; "1 Kasım günü sandık başına gitmemize sayılı saatler kaldı. Sahadaki çalışmalarımızda bize yoğun ilgi ve alaka gösteren vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. İnşallah; 1 Kasım'da AK Parti yeniden tek başına iktidar olacaktır. Siz basın mensuplarına da bizlerin sesini kamuoyuna duyurduğunuz için ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum" dedi ilave olarak, bu seçimin ülkemize ve şehrimize hayırlı sonuçlar getirmesi dilek ve temennisinde bulundu.

KARAYOLLARI HEDEFTE İDİ

Beraberinde, yol ve kadar arkadaşlarından Tanıtım ve Medya Başkanı, İl Başkan Yardımcısı Mehmet Beşen de hazır bulunurken, hazır bulunan diğer isimler şunlar idi; Av. Fırat Görgel, Tuncay Atakan ve Ekrem Ergin ve Enver Kılıç. 

Buluşmada, genel ve yerel siyaset yanında, özellikle bugüne kadar bu şehirde hiçbir yatırımı ve projesi tamamlanmayan karayolları eleştiri odağı olurken, sıcak ve samimi ortamda geçen buluşmada fikir alış-verişi yaşandı, basın dostu olduğunu bildiğimiz Veysi Kaynak basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.



Foto: Lütfi Yıkan

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol