Öne Çıkanlar HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

VAROL; “MARAŞ’TA İKAMET EDİYORUM!”
 Parti binasındaki aday adaylığı açıklamasından önce konuşan MHP İl başkanı Süleyman Öner, önce düşen F4 askeri uçağında hayatını kaybederek şehit düşen iki Mustafa isimli yüzbaşılar için başsağlığı dileğinde bulundu, sonra da iktidarı eleştirerek, miadı dolmuş, askeri birliklere yenisini almak dururken hurdaya ayrılmış uçakların daha çok canları alacağını belirterek, partililere seslendi, “Bunlara artık van münit deme vakti geldi”  şeklinde konuştu.

Öner, 7 Haziran genel seçimlerinden h emen sonra MHP iktidarı için partililerinden söz istedi.

NE MUTLU ÜLKÜCÜYÜM DİYEBİLENE…

Cuma günü akşam saatlerine doğru parti binasında aday adaylığını açıklayan son isim Mehmet Varol ise, basının emeğini ve hakkını göz ardı etmedi, onlar sahip çıkarak “Basınımızın hiçbir zaman emeklerini inkar edemeyeceğim” dedi ve salonu dolduran partilileri selamladı.

1965 yılında Kahramanmaraş merkez Fevzipaşa Mahallesinde doğan, ilk, orta ve lise tahsilini Kahramanmaraş’ta tamamlayan, 1987-1996 yılları arasında Devlet Su İşleri 20. Bölge Müdürlüğünde teknisyen olarak görev yaptığını belirten inşaata müteahhidi Mehmet Varol, 1996 yılından bu yana yaklaşık 20 senedir gerek kamu, gerekse özel sektör inşaat yapımı faaliyetleri ile iştigal ettiğini belirterek, evli ve 2 çocuk babası olduğunu söyledikten sonra da, kelimelerin üzerine basa basa, “Kahramanmaraş’ta ikamet ediyorum” diye konuştu.

ÜLKE VE MİLLET UÇURUMUN EŞİĞİNE GETİRİLDİ

Kısa özgeçmişinden sonra genel siyasete ilişkin düşüncelerini de basın ve partililerle paylaşan Varol, “Hepinizin bildiği üzere ülkemizin içinde bulunduğu siyasi, ekonomik, kültürel örf ve ananelerimize uygulanan yıkım ve asimile projeleri ile ülkemiz ve milletimiz uçurumun eşiğine getirilmiştir” ifadesinde bulundu, ilaveten “Allah korusun, bunun da geri dönüşü ve telafisi yoktur” dedi.

KARANLIK VE İHANET DÖNEMİ

Varol açıklamasının son bölümünde ise şunları söyledi; “Ülkemizin içinde bulunduğu bu karanlık ve ihanet döneminden kurtulmasına her türlü yararlı olmak adına yola çıkmış bulunmaktayız. Allah izin ve siz değerli dava arkadaşlarımın teveccühü ve desteği ile aday adaylığımızı açıklamış bulunuyoruz. Rabbim inandığımız bu kutlu yolda yar ve yardımcımız olsun! Dualarınızı ve desteklerinizi bekliyoruz”

Son olarak yine herkesi selamladı, partililerine geldikleri için teşekkür etti, her zaman söylemekten gurur, onur ve şeref duyduğu Türk’ün ilik ve son sözünü söyleyerek, “Ne mutlu Türk’üm d iyene! Ne mutlu ülkücüyüm diyebilene…” diyerek sözlerine nokta koydu.

SEÇİLİRSEM HER HAFTA SONU MARAŞTA OLACAĞIM

Kimlik Gazetesi sahibi Mehmet Fiskeci’nin, “sayın vekilim, özgeçmişinizi anlatırken, üzerine basa basa Kahramanmaraş’ta ikamet ettiğinizi söylediniz. Bununla neyi imaya çalıştınız?” şeklindeki sorusu üzerine ise Varol şu cevabı verdi: “Bunu demekle iktidar partisi milletvekillerini kast ettim. Bakın bakalım, hangisinin evi burada. Hangisi Maraş’ta ikamet ediyor. Aday gösterilmezlerse zaten çekip köylerine gidiyorlar, seçilenler de kapağı Ankara’ya atınca Maraş’a yönünü çevirmiyorlar. Ben buralıyım, evim de burada. Rabbim nasip ederse milletvekili seçilirsem, her hafta sonu memleketimde olacağım. Sizlerin arasında olacağım. Memleketimin sorunlarını yerinde gözlemleyip Ankara’ya, meclise taşıyacağım”

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol