Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR dizi MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK

Bu haber kez okundu.

 ÜNAL ATEŞ ’O STADYUMU YAPARIZ MUSTAFA ABI, YAPARIZ!’
 Başkan Ünal Ateş yazılı basın açıklanmasında şunları söyledi;

“Değerli basın mensupları çok kıymetli hemşerilerim 4 Şubat 2019 Pazartesi günü kıymetli basın mensupları ile bir araya gelip 31 Mart yerel seçimleri ile ilgili duygu ve düşüncelerimizi sizlerle paylaştık, toplantıya sayın il başkanımız Esat Şengül Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayımız Ayhan çiftarslan büyükşehir belediye başkan adayımız Ali Öztunç il disiplin kurulu başkanımz Alaaddin Çiftarslan ve yöneticilerimiz katıldılar.  Bu toplantıda Sayın Ayhan Çiftarslan ve Sayın Ali Öztunç Şehrimiz ile ilgili değerlendirmelerinin yaparak Sayın Ali Öztunç seçildikten sonra yapmak istediğim projelerinden bazılarını anlattı. Toplantıya katılamayan birkaç arkadaşımızın kafasında bazı soru işaretleri oluşmuş olmaıli ki bu düşüncelerine köşe yazılarında dile getirmiş ve bazı sualler sormuşlar mesela Kahramanmaraş ile ilgili yapmak istediklerimiz da birisi olan stadyum kafalarla takılmış Keşke bu arkadaşlarımız o zaman bizimle birlikte ona bilselerdi ve bu suallerini orada direkt bize sora bilselerdi bizlerde cevap verebilseydik. Bu sevdiğimiz dostlarımızın kafasında soru işareti kalmasın suallerine şöyle cevap verelim

Yazılan yazıda şu bölüm var

 “Altı üstü bir stat, Kahramanmaraş’a stadı ben yapacağım” dedi… (Bir stadın maliyeti 100 milyon TL)

Ali Öztunç, dünkü basın toplantısındaki konuşmasının tamamında...

“Yapacağım, kazandıracağım, kuracağım” kelimelerini çok kullandı…

BİR ARKADAŞIMIZ ÇIKIP TA; “HANGİ BÜTÇEYLE? HANGİ BÜTÇEYLE?” DİYE SORAMADI…"

Şimdi sen bize sormuş oldun Mustafa abi ben de cevap veriyorum

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin en son gelen yıllık bütçesi 700 milyon lira bunun için de kendi öz kaynaklarından elde ettiği gelirler hariç yani Belediyenin kendi gelirler hariç diyelim ki bu 700 milyon liradan stadyumu için senin söylediğin gibi  100 milyon ayıramadık.

BU STADYUMU YAPAMAZ MIYIZ. YAPARIZ MUSTAFA ABİ YAPARIZ

Bak Nasıl yaparız Kuzey Çevre yoluna gömülen o milyonları Kuzey Çevre yoluna değil bu şehre yakışan bir stadyumun inşaatta harca saydık stadyum şimdiye çoktan bitmişti.. Tam da bir stadyum parasını hiçbir işe yaramayan zamanlaması yanlış olan Kuzey Çevre yoluna gömdük.

Önemli olan israf etmemek. Bu arada bankamatik memurlarına ödenen maaş ları saymıyorum.

İŞTE BİZ BU TÜR YANLIŞ YATIRIMLARIN ÖNÜNE GEÇEREK YAPILMASI GEREKEN DOĞRU PROJELERİ YAPACAĞIZ.

Bunun haricinde yapacağız dediğimiz ve nasıl yapacaksınız diye soracaginiz  projeler varsa lütfen onları da sorun Onların da kaynaklarını size Tek Tek anlatalım. Saat şuan sabahın 5 i günlük ortalama 18 saat çalışıyoruz Bu Şehrin sıkıntıları ve sorunları ile ilgili kafa patlatıyoruz çözüm yolları buluyoruz. Bütün bunları söylerken  sadece oy almak ya da siyaset yapmak için degil gerçekten çok sevdiğimiz güzel şehrimiz Kahramanmaraş ve yiğit hemşehrilerimiz için bir şeyler yapmak bir taşı , bir taşin üstüne koymak gayesi ile söylüyoruz. 

Tüm hemşehrilerime ve değerli basın mensuplarına saygılarımla.. “

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol