banner1482
Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

ÜMİT ÖZDAĞ; “HAYIR’LA BİRLİKTE ÜLKE İSTİKRARA KAVUŞUR”
 Hayırcıların başını çeken, muhalif gurubun önemli isimlerinden MHP'de Devlet Bahçeli'ye karşı bayrak açanların başında yer alan MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ da Kahramanmaraş'ta hareketli bir gün geçirdi.

Önce basının karşısına çıktı. 16 Nisan'da yapılacak referandumda evet ya da hayır diyenlerin bu milletin birer parçası olduğuna dikkat çekerek, evet veya hayır demenin herkesin hakkı olduğunu söyledi. Söyledi ve öyle pek kırıcı cümle sarf etmedi, nezaketi elden bırakmadı.  Özellikle Cumhurbaşkanını eleştirirken, 'sayın' kelimesini ünvanın başına mutlaka ekledi, saygısını gösterdi. Özdağ'ı karşılayan, yalnız bırakmayan ekibin başında ise MHP eski İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, Göksun Belediye eski Başkanı Ramazan Koca ve sonradan protokole dahil olan eski milletvekili Edip Özbaş dikkat çeken isimlerdi.

MİLLETİ AYRIŞTIRMAKTAN VAZGEÇİN!

İktidara seslendi, hükümet temsilcilerine uyarı gönderdi, özellikle Cumhurbaşkanını hedef alan cümlelerle eleştirilerinin dozunu zaman zaman artırdıysa da, kırıcı olmaktan uzak durdu. Hükümet temsilcilerine seslendi, "Bu milleti ayrıştırmaktan vazgeçin!" dedi, kardeş kavgasına ve iç savaş tehditlerine izin vermeyeceklerinin de altını çizdi.

Arkasından Meral Akşener, Sinan Oğan ve diğer yol arkadaşlarının da şehir-şehir, ilçe-ilçe gezeceklerini, referandumda neden hayır diyeceklerini anlatmaya devam edeceklerini aktarırken, kendisinin de 2 ilçe olmak üzere 20'ye yakın il ziyaret edeceğini, öte yandan gittikleri yerlerde salon verilmemesinden yakındı.  

BİZİM PARTİMİZ MHP, BİR YERE GİTTİĞİMİZİ YOK!

Soru cevap kısmına gelindiğinde, Dondurmacı Cafe'de ilk soruyu yönelten kişi olarak, referanduma sayılı günler kalmışken, oylamanın ardından MHP'den kopan ve hayır cephesini oluşturanlarca yeni bir siyasi parti kurulmasının söz konusu ve gündemde olup olmadığının cevabını istedim.

Cevabı şu oldu Özdağ'ın; "Şimdilik MHP dışında bir parti yok. Sanıyorum onların gündeminde de böyle bir parti yok. Bizim partimiz MHP'dir"  

Yüzde yüz Türkiye'ye talip olduğunu yineledikten sonra, konuşmasının sonunda söylediği bir cümle vardı ki, çok iddialıydı, "Referandumda güçlü bir hayır çıkacağına eminim!"

CHP TEŞKİLATI TAM KADRO İDİ

Akşam saatlerinde ise bu kez buluşma noktası Paris Düğün salonu idi. Bu kez salon doluydu. Ön ve arka salondu oturacak yer yoktu. Salonda sırf muhalif MHP'lilerden başka, CHP İl Başkanı Esat Şengül dışında CHP ilçe teşkilat başkanları, kadın kolları başkanları, eski il ve ilçe başkanları yanında, çok sayıda CHP'li vatandaş da 'hayır' kampanyasına destek vermeye gelmişlerdi.

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Hasan Kızıldağ ve arkadaşları da salondaydı. Ve tek düze müzik, salonu 'hayır' diye inletiyordu adeta. Derken referandumda neden 'hayır' denileceğine ilişkin broşürler dağıtıldı.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol