Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

ÜLKÜ OCAKLARININ EFSANE REİSİ MİLLETVEKİLİ ADAY OLDU

Aynı zamanda MHP Genel Merkez Siyaset ve Liderlik Okulu mezunu olan Adem Gürz, niçin Milletvekili aday adayı olduğunu şu sözlerle anlatıyor: “Ülkeme ve milletime kurulan ihanet zincirini kırmak için, Türklüğün ve İslamın üzerindeki kara bulutları dağıtmak için, mazlumların gülümsemesi, zalimlerin susması için, teşkilatım ve ülküdaşlarımın rahat bir nefes alması için, inandığım ve iman ettiğim davama, milletime hizmet için bu yola çıktım.”

“Bizim milli ve manevi değerlerimizle çatışan bir iktidar var” diyerek AK Partiye yüklenen Adem Gürz: “Türkiye, Türk İslam Ülküsünü ortaya çıkaracak, Milliyetçi Hareketin iktidarı ile bu buhranlı günlerden kurtulabilir” dedi.

Teşkilatçılığı ve teşkilatına bağlılığı ile bilinen ve birçok kişinin kendisine “Reis” diye hitap ettiği Adem Gürz; Ülkücülüğün tarifini yaparak şu ifadeleri kullandı:

“ÜLKÜCÜLÜK; Bir çocuğun gülümsemesindeki masumiyettir.

ÜLKÜCÜLÜK; 18 yaşındaki yağız delikanlının yavuklusunu gördüğünde ki heyecandır samimiyettir,

ÜLKÜCÜLÜK; Asil bir duruşun adıdır.

ÜLKÜCÜLÜK; Bayrağı gördüğünde nemlenen gözün yaşıdır,

ÜLKÜCÜLÜK; Bir milletin istikbalinin vebalini dürüstçe taşımaktır.

ÜLKÜCÜLÜK; Duyguları yoğunlaştırıp ya Allah Bismillah diyerek kutlu bir mücadeleye son hız koşmaktır.

ÜLKÜCÜLÜK; Ölümüne açken tokum diyebilmektir.

ÜLKÜCÜLÜK; Türk Milletinin her ferdini aynı derecede sevebilmek fedakârlığını gösterebilmektir. Adalet adına, doğruluk adına, ne kadar duygu varsa hepsini taşıyan ve yüreğinde bütünleştirmektir.

ÜLKÜCÜLÜK… Ülkücüleri yönetmek ya da yönetmeye talip olmak; her yaşta bu duygu düşünce ve fikirleri taşıyabilmek koruyabilmek ve uygulayabilmek yeterliliğine sahip olmayı gerektirir.

Her türlü fedakarlığa, mücadeleye, heyecana, çileye ve nefsini yenmeye hazır olmalıdır.

Ülkücü hareket artık mutlaka başarmalıdır ülkemiz ve milletimiz çıkmaza doğru sürüklenmektedir.

 Tek kurtarıcı direği olan ülkücü hareket üzerine oynanan oyunları fark etmeliyiz. Hepimiz iyi düşünüp gerçekleri görüp başarabileceğine inandığımız kişilerin yanında duruş göstermeliyiz. Nefsimizi yada gönlümüzden geçeni değil doğru bakış açısı ve sadece ülkücü hareketin başarısına odaklanmalıyız.”

“Kur-an Okumayı, vatanı, bayrağı, milleti sevmeyi, Ocak’ta öğrendim” diyen Adem Gürz; “Ben davama inandım ve iman ettim. İnandığım değerler için bu yola çıktım” dedi ve adaylık sıralamasında kaçıncı sırada olursa olsun birinci sıra adayı gibi çalışacağını önemle vurguladı.

Gürz: “Önemli olan kaçıncı sırada olduğum değil, sahada olmam. Ben Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’yi ve partimizin projelerini halkımıza anlatarak, inandığım değerlere katkıda bulunmak istiyorum. Partimin oylarını artırmak ve iktidara taşımak için bu kutlu yola çıktım” diye konuştu.  

MHP, hareketli, enerjik, temel değerlerine hakim, toplumun yüreğine dokunabilecek, halkın dertleriyle dertleşecek, toplumu kucaklayacak, bir aday olan Adem Gürz, bu dönem MHP’de aday adayı zenginliğinin yaşanacağına da dikkat çekerek; “Aday adaylarımızın hepsi yürekli, davasına, ülkesine ve milletine bağlı, donanımlı yürekli insanlar. Allah hepimizin yolunu açık etsin” diyerek sözlerini noktaladı. 

Kamuoyunda heyecan uyandıran Adem Gürz’ün aday adaylığı, teşkilatta sevilen, güvenilen biri olması, organizasyon yeteneğinin ve hitabetinin güçlü olması, sinerji oluşturacak ve MHP’ye hareket katacak düşüncesi içerisinde mutlaka listede olması gereken isimlerden biri olarak düşünülüyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol