banner1482
Öne Çıkanlar SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN BAŞKAN GÜVENDEN BASIN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Bu haber kez okundu.

TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİNDEN KAMUOYUNA DUYURU
 Bu görev ve sorumluluklarımız çerçevesinde yürüttüğümüz “öneri” şeklindeki çalışmalar, bazı basın ve yayın organlarında “seçimleri takiben gerçekleşecek yeni bir çalışma” intibaı yaratılmak suretiyle bulunduğumuz seçim sürecini manipüle edecek şekilde haberleştirilmiştir.

Belediyelerimizin talepleri doğrultusunda Birliğimizce 2012 yılından bu yana hazırlanan mevzuat önerileri, TBMM ve ilgili mercilerle paylaşılmakta ve ayrıca farklı siyasi partilerin temsil edildiği Birlik Meclisimizce onaylanan Faaliyet Raporları aracılığı ile de kamuoyunun bilgisine sunulmaktadır.

Söz konusu öneriler belediyelerimizin mali yapılarının güçlendirilmesi ve hizmet kapasitesinin artırılmasına yönelik olup, kanunlaşması ancak TBMM’nin takdiri ile mümkün olabilecektir.

Dolayısıyla yıllardan beri Birliğimizce dile getirilen önerilerin seçim sonrası kanunlaşacakmış gibi haber yapılması gerçekle bağdaşmamaktadır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol