banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

TUNÇ; “ÇOK İYİ’YDİK AMA OLMADI”

Genel Başkanlığını Meral Akşener’in yaptığı İYİ Partinin 2017 yılında Çağlayancerit ilçe kurucu ilçe başkanlığı görevini üstelenen Mustafa Tunç, aslında eski bir siyasetçi. İlçenin siyasi dokusunu ve ruhunu bilen birisi olarak, siyasetin ahlakının bozulduğunu söyledi.

Kendi tesislerinde sohbet ederken, ‘Neden İYİ Parti?’ sorumuza; “Her seçim döneminde insanlar oy kullanma süreci yaklaştığında, hizmeti şiar edinen, öncelikle kendi yöresine hizmet taşıyacak partileri terazinin kefesine koyar. Neden İYİ Parti diye sordun, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin ayrılıkçı hareketleri ve söylemleri yüzünden siyasi tercihimi İYİ Parti’den yana kullandım. Herkes güçlünün yanında yer almak istiyor. Siyasi ahlak denen şey kalmadı. Kişiler sık sık siyasi tercihleriyle oynuyorlar. Bu davranmışlar benim siyasi ahlakımda yer almazdı, almadı da…” diye konuştu, artık seçimin geride kaldığını, önemli olanın ilçeye hizmet olduğuna vurgu yaptı.

İlçe Başkanı Tunç, 31 Mart 2019 mahalli seçimlerinde partisinin belediye başkan adayı Nazım Engizek’in iyi bir performans ve siyasi hava yakalamasına rağmen, yukarıda saydığı uygulamalar yüzünden seçimi kaybettiklerini belirtirken, 16.500 seçmeni olan ilçede seçimi 670 oyla kaybettiklerini ifade etti, Cumhur ittifakının adayı MHP’li Hanifi Sarıaltun’a başarılar da dilerken, “İlçemizin insanı, dürüst ve gayretli birisi…” yorumunda bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol